Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entinen Barcelonan ja Stoke Cityn hyökkääjä Japaniin

Bojan Krkic jatkaa uraansa Japanissa
AOP

Entinen Stoke Cityn ja Barcelonan hyökkääjä Bojan Krkic on liittynyt Japanin pääsarjajoukkueen Vissel Koben riveihin. 30- vuotias Bojan pelasi Stoken paidassa vuodesta 2014 vuoteen 2019 hänen siirryttyään seuraan FC Barcelonan riveistä.

Espanjalainen Bojan on ollut ilman joukkuetta viime vuoden lopusta, kun hän jätti MLS:ssä pelaavan Montreal Impactin vuoden vaihteessa.

– Tämä mahdollisuus on yksi parhaista, niin henkisesti kuin ammattimaisesti. En malta odottaa tätä suurta haastetta, Bojan kertoi sopimuksen tultua julki.

Parhaillaan meneillään olevassa Japanin J1 liigassa, Bojanin uusi seura Vissel Kobe on parhaillaan kolmantena. Vissel Kobe on viime vuosina saanut houkuteltua riveihinsä muitakin huippupelaajia, muun muassa entisen Barcelona tähden Andres Iniestan sekä entisen Arsenal topparin Thomas Vermaelenin.

– Iniesta on minulle todella erityinen ihminen ja olen todella onnellinen päästessäni jälleen pelaamaan hänen kanssaan. Tahdon tehdä paljon maaleja hänen syötöistään.

Bojanista tuli aikaan vuonna 2007 Barcelonan kaikkien aikojen nuorin pelaaja, kun hän debytoi joukkueen riveissä 17-vuotiaana. Bojan auttoi Barcelonaa voittamaan kolme kertaa Espanjan liigan sekä kahdesti Mestareiden liigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat