Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

HJK teki jatkosopimuksen mestarivalmentaja Toni Koskelan kanssa

Toni Koskela päävalmentaja HJK
AOP

Veikkausliigassa pelaava HJK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentajansa Toni Koskelan kanssa. Se jatkuu kauteen 2023 asti.

38-vuotias Toni Koskela tuli HJK:n päävalmentajaksi toukokuussa 2019, kun hän korvasi tehtävässä edeltäjänsä Mika Lehkosuon. Kaudella 2020 HJK voitti Koskelan luotsaamana sekä Suomen Cupin että Suomen mestaruuden. Kauteen 2023 jatkuva jatkosopimus tuo tärkeää jatkumoa HJK:n kehitykseen.

–  Meillä on mittaamatonta potentiaalia, ja pystymme kehittämään toimintaa yhdessä seurajohdon ja valmennustiimin kanssa, Koskela toteaa.

Koskelalla on vahva klubitausta. Hän aloitti aikoinaan jalkapalloilun Puotinkylän Valtissa, jonka joukkueesta muodostettiin HJK Vartiokylä ja myöhemmin HJK:n kyseisen ikäluokan edustusjoukkue.

Aikuisiällä Koskela ei pelannut HJK:ssa, mutta lähes koko valmennusuransa noin vuodesta 2010 lähtien hän on tehnyt HJK:ssa: HJK:n akatemiassa, HJK Klubi 04:ssä, liigajoukkueen apuvalmentajana sekä nyt päävalmentajana. Ennen HJK:n päävalmentajan pestiä hän valmensi RoPSia Veikkausliigassa 1,5 vuotta.

–  Olen urani myötä kasvanut kiinni tähän seuraan ja voin kutsua itseäni pitkän linjan klubilaiseksi, Koskela kertoo.

Jatkosopimuksessa on taustalla seurajohdon ja Koskelan itsensä yhteinen tahtotila jatkaa hyvin alkanutta kehitystä seuran urheilullisten tavoitteiden eteenpäin viemiseksi.

– Toni tiimeineen on onnistunut HJK:n pelillisen identiteetin päivittämisessä haluttuun suuntaan, ja pelillinen prosessi on kehittynyt johdonmukaisesti, joten hyvät tulokset ovat olleet looginen jatkumo tästä. Tärkeää, että pääsemme nyt jatkamaan yhteistyötä kehittämään entisestään HJK liigajoukkueen päivittäisvalmennus- ja kilpailuympäristöä kohti seuraavaa tasoa, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kertoo.

– Tonin aikana pelimme on koko ajan kehittynyt, ja näemme, että Tonin johdolla poteantiaalia löytyy vielä lisää kansallisten ja kansainvälisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, toimitusjohtaja Aki Riihilahti yhtyy kehuihin.

Myös Koskela itse uskoo jatkuvaan kehitykseen.

– Uskon, että pystymme tekemään asioita vieläkin paremmin, ja itselleni on tosi tärkeää se tunne, että tässä on saumaa kehittyä tietysti itse valmentajana ja myös ympäristönä, ja tätä kautta saavuttaa parempia tuloksia. Jatkan luottavaisin ja innostunein fiiliksin, hän päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset