Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AS Roma hankkimassa Chelsean Tammy Abrahamin – Lähteekö ura uuteen nousuun ikuisessa kaupungissa?

Tammy Abraham näyttää vaihtavan maisemaa
AOP

AS Roman kerrotaan tarjonneen sopimusta Chelsean hyökkääjälle Tammy Abrahamille. Romelu Lukakun odotetaan viimeistelevän tällä viikolla siirtonsa Chelseaan, ja Roma-kärjen Edin Džekon kerrotaan matkaavan Giuseppe Meazzalle korvaamaan belgialaista. Jos tämä siirtokuvio toteutuu, Roma menettää tärkeimmän hyökkääjänsä ja José Mourinhon ryhmä tarvitsee tälle korvaajan.

Roman kerrotaan tarjoavan Abrahamille sopimusta, jonka kokonaisarvo on 40 miljoonaa euroa. Vaikka tarjouksen yksityiskohdat eivät ole tulleet vielä julki, on luultavaa, että miehelle tehdään alustavasti lainasopimus, jonka arvo on 5 mijoonaa. Loput kokonaissummasta tulisi maksettavaksi erissä seuraavien kausien aikana.

Roman kerrotaan hyväksyneen sopimuksen henkilökohtaiset ehdot Abrahamin kanssa ja miehen viikkopalkka tulisi olemaan 130,000 puntaa. Nyt siirron uutisoidaan olevan enää hyökkääjästä itsestään kiinni.

Maanantaina Englannin maajoukkumies harjoitteli vielä Chelsean kanssa. On kuitenkin melko selvää, ettei Abraham kuulu Blues-päävalmentaja Thomas Tuchelin ensi kauden suunnitelmiin, joten siirto Italiaan voisi olla järkevää.

Viime kaudella Abrahamin peliminuutit jäivät todella vähiin, Kai Havertzin pelatessa valeysin roolissa. Tällä kaudella tilanne tuskin muuttuu parempaan suuntaan miehen kannalta, varsinkin kun Lukakun siirto näyttää todennäköiseltä.

West Hamin ja Aston Villan on kerrottu tavoitelleen Abrahamia tänä kesänä, mutta vahvimmin miehen perässä on ollut Arsenal. Alexandre Lacazetten kerrotaan olevan lähtökuopissa, joten Tykkimiehet etsivät korvaajaa ranskalaiselle ja Abrahamin nimi on ollut tapetilla. Kun sopimusta ei kuitenkaan ole saatu aikaiseksi, on mahdollista, että mies nähdään ensi kaudella Roman paidassa.

Ikää Abrahamilla on vasta 23 vuotta, joten kehittyäkseen mies tarvitsee ehdottomasti lisää peliaikaa. Jos hyökkääjä haluaa edustaa maataan ensi kesän MM-kilpailuissa, iso rooli seurajoukkueessa on ensiarvoisen tärkeää.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset