Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Junior Firpolla vaikeuksia sopeutua Englannin ilmastoon – ’’Kylmyys on asia, joka minua huolettaa eniten’’

Junior Firpo palelee Englannissa
AOP

Leeds Unitedin tuore hankinta, Junior Firpo on kertonut Englannissa olevan niin kylmä, että mies pelkää jalkojensa jäätyvän. Firpo siirtyi Leedsiin tänä kesänä Barcelonasta 13,5 miljoonalla punnalla, sen jälkeen kun Katalonialaisjätti teki selväksi, ettei mies kuulu seuran tulevaisuuden suunnitelmiin.

Vasempana laitapuolustajana operoiva Firpo, siirtyi Blaugranaan vuonna 2019 Real Betisistä, pelaten ensimmäisellä kaudellaan 17 ottelua. Viime kaudella pelejä kertyi kuitenkin vain 7 ja vastuun pienentyessä, oli maisemanvaihdoksen aika. Kesällä toteunut siirto, hehkutetun Marcelo Bielsan alaisuuteen oli varmasti oikea liike Firpolta, joka luultavasti saa roimasti vastuuta joukkueen alakerrassa.

Dominikaanisessa Tasavallassa syntynyt Firpo, ei ole vielä kuitenkaan sopeutunut uuden kotimaansa ilmastoon ja on nyt avautunut huolenaiheestaan. ’’Kylmyys on asia mikä minua huolettaa eniten. Olen todella kylmissäni ja käytän villapaitaa, kun kaikki muut käyttävät shortseja. Uskon, että minulla tulee olemaan vaikeaa, varsinkin pelatessani, koska jalkani palelevat,’’ mies totesi.

Barcelonassa pelatessaan, Firpo sai tottua parhaimpaan mahdollisimpaan harjoitteluympäristöön, jossa kaikki on hoidettu viimeisen päälle. Moni saattaa ajatella, että Firpon siirtyminen Leedsiin on askel huonompaan suuntaan, mutta mies itse kertoo olleensa vaikuttunut näkemästään uudessa seurassaan.

’’Olen ollut täällä vasta pari viikkoa, mutta olen jo katsonut enemmän videoita, kuin kahden vuoden aikana Barcelonassa. Täällä selitetään hyvin tarkasti, miten pelaajien tulisi pelata, sekä mitä heiltä odotetaan kentällä. Pelaajille selitetään miten eri pelitilanteissa tulee reagoida ja kaikki käydään hyvin yksityiskohtaisesti läpi. Se on mieletöntä, ja minulle täysin uutta,’’ Firpo kertoi.

Bielsaa on kehuttu jopa maailman parhaaksi valmentajaksi, joka saa joukkueestaan kaiken irti. Mies on loistava taktikko, mutta tämä ei tarkoita, että hänen suojattinsa pyrkisivät pelkästään puolustamaan. Viime kaudella, joukkueen pelirohkeus oli ihailtavalla tasolla, eikä siitä tingitty, vaikka myös omissa soi. Jos Firpo tottuu Englannin kylmiin iltoihin, tai hankkii paksummat sukat, hänellä on mahdollisuus tärkeään rooliin Leedsissä.

Lähde: Sport Witness

Otsikkoa muokattu klo: 21:22

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga