Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

10 vuotta Manchester Unitedissa pelannut David De Gea uskoo, että pelivuosia on vielä ”monta jäljellä”

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin David De Gealla on vielä omasta mielestään vuosia peliaikaa jäljellä seurassa. Mies juhlisti viime viikolla 10-vuotista uraansa Unitedissa, mutta ei ole vielä valmis jättämään leikkiä kesken.

30-vuotias De Gea on nähtävästi valmis taistelemaan Unitedin toisen maalivahdin Dean Hendersonin kanssa tulevalla kaudella joukkueen ykkösvahdin paikasta.

De Gea kommentoi 10-vuotista uraansa Manchester Unitedissa toteamalla, että hänellä on pelivuosia seurassa vielä monta edessä.

Espanjalainen De Gea liittyi Manchester Unitediin vuonna 2011 Atletico Madridista ja hänestä on vuosien saatosta tullut seuran kaikkien aikojen paras maalivahti. De Gea on esiintynyt punaisten maalilla jo 441 kertaa.

Vaikka nuoren Hendersonin on huhuttu vievän De Gean paikan joukkueen tähtiveskarina, ei espanjalainen näytä laantumisen merkkejä. Miehen mahdollista lähtöä Old Traffordiltakin spekuloitiin jossain vaiheessa, mutta lähtö ei näytä todennäköiseltä – ainakaan jos mieheltä itseltään kysytään.

De Gea kommentoi kymmenvuotista uraansa seuran kotisivuilla: ”Olen viettänyt monta vuotta seurassa ja olen kokenut suurta ylpeyttä voidessani pelata Manchester Unitedin tasoiselle seuralle näin monta vuotta.”

”On tärkeää elää kuitenkin nykyhetkessä – minun mielestäni minulla on vielä monta vuotta seurassa edessäni, olen siitä innoissani, tunnen oloni vahvaksi ja haluan pärjätä täällä hyvin.”

”Tunnen oloni luottavaiseksi. Tulevan kauden pitäisi olla – ja täytyykin olla – tärkeä meille.”

Henderson vietti kauden 2019-20 lainalla Sheffield United pelaten siellä vahvan kauden. Paluunsa jälkeen mies on tehnyt vahvaa nousua Unitedin ykkösvahdiksi. Viime kauden alussa De Gea kantoi vielä ykkösvahdin vastuuta harteillaan, mutta kauden loppua kohden 24-vuotias Henderson alkoi saamaan enemmän vastuuta. Englantilainen Henderson aloitti kauden lopussa Valioliiga-peleissä yhä useammin Unitedin tolppien välissä, kun De Gea joutui tyytymään torjujan rooliin lähinnä Eurooppa liigassa.

Hendersonin kesä on kuitenkin ollut haastava – mies loukkasi lonkkaansa kesän alussa ja joutui jäämään Englannin EM-miehistöstä ulos sekä vastikää mies sairasti koronan ja on ollut sivussa Unitedin harjoituksista. Kauden alussa De Gea saattaa siis saada jälleen ykkösvahdin roolin, mutta kuinka käy, kun Henderson palaa täysiin voimiin? Manchester Unitedin Valioliigakausi strattaa tulevana viikonloppuna ottelulla Leeds Unitedia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga