Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City solmi puolustuksen tukipilarinsa kanssa pitkän jatkosopimuksen

John Stones
AOP

Manchester City on saanut hyvän varmistuksen puolustuspäähänsä kauden alla, kun se on solminut puolustajansa John Stonesin kanssa jatkosopimuksen. Asiasta uutisoi muun muassa Manchester Cityyn keskittyvä uutissivusto City Xtra twitter-tilillään.

Maanantaina 9. elokuuta City solmi englantilaisen Stonesin kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen. Päivälleen viisi vuotta miehen seuraan saapumisen jälkeen. Uusi jatkosopimus on viisivuotinen ja se pitää Stonesin Etihad Stadiumilla aina vuoteen 2026 saakka. Sopimuksen on kerrottu olevan noin 13 miljoonan punnan arvoinen

City ilmoitti vuonna 2016 elokuun 9. päivä Stonesin siirtyvän taivaansinisiin 47,5 miljoonan punnan siirrolla. Siirtosumma oli tuolloin toiseksi kallein puolustajasta maailmassa.

27-vuotias Stones on esiintynyt City-paidassa 168 kertaa ja voittanut joukkueen kanssa 8 mestaruutta – muun muassa kolme Valioliigamestaruutta sekä FA Cupin. Stones pelaa myös Englannin maajoukkueessa ja olikin tärkeä osa Gareth Southgaten menneen kesän EM-kisojen miehistöä.

Stones pelasi loistavan kauden cityzen paidassa viime kaudella, auttaen joukkueensa Valioliigan mestariksi. Yhdessä Rúben Diasin kanssa, Stones on muodostanut Cityn puolustuksen perustan. Mies on hetkittäin kärsinyt myös vaikeuksista Cityn puolustuspäässä ja muutamia vuosia sitten englantilainen tuntui vajoavan joukkueen aloituskokoonpanosta alaspäin. Erityisesti viimeisimmän kauden aikana Stones onnistui kuitenkin vakiinnuttamaan paikkansa Cityn avauskokoonpanoon.

Stonesin vanha sopimus oli määrä päättyä ensi kesänä ja seura joutui jo valmistelemaan mahdollista korvaajaa miehelle, mikäli jatkosopimusta ei syntyisi. Pep Guardiolan avauskokoonpanossa paikkansa vakiinnuttanut Stones ei kuitenkaan ole seurasta mihinkään lähtemässä, vaan allekirjoitti uuden jatkosopimuksen. Mies ei huhujen mukaan halunnut edes harkita mitään muita tarjouksia vaan oli täysin keskittynyt jatkosopimuksen solmimiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga