Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

KuPS vahvistaa puolustustaan Felipe Aspegrenillä

Felipe Aspegren puolustaja KuPS
AOP

Veikkausliigan kärkikahinoissa oleva Kuopion Palloseura hankki Ilveksessä vähälle peliajalle jääneen puolustaja Felipe Aspegrenin.

27-vuotias Felipe Aspegren on syntynyt Kolumbian Calissa. Vuosituhannen alussa Aspegren tuli veljensä Brayan Aspegrenin kanssa Suomeen ja Helsinkiin. Jalkapallokasvatuksensa laitapuolustaja on saanut Helsingin Jalkapalloklubissa. Tämän jälkeen mies on edustanut Interiä, SJK:ta, TPS:ää, KTP:tä ja Ilvestä.

Kaiken kaikkiaan Aspegren on pelannut Veikkausliigassa jo komeat 192 ottelua. Näissä otteluissa laitapakki on jakanut 14 maaliin johtanutta syöttöä ja iskenyt yhden maalin. Kausi 2020 oli Aspegrenilta tehojen valossa uran tähänastisista paras. 20 ottelussa tarjotut kahdeksan maalisyöttöä riittivät sarjan syöttöpörssin jaettuun ykköstilaan KuPS:n Urho Nissilän kanssa.

Tällä kaudella Felipe on päässyt pelaamaan vain seitsemässä Veikkausliiga-ottelussa Ilveksen paidassa ja on jäänyt tehoitta.

Pelitaitojensa lisäksi mies tuo KuPS:aan erinomaisen lisän monipuolisuutensa ansiosta. Hän pystyy pelaamaan oikean laidan lisäksi vahvasti myös vasemmalla laidalla. Kolmen alakerralla pelatessa hän on myös vaihtoehto laitatopparin rooliin. Pelinumeron 32 saava puolustaja on innoissaan uudesta haasteestaan.

– Tulen totta kai loistavilla fiiliksillä Kuopioon. KuPS on hyvä joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa. On ollut kiva katsoa joukkueen europelejä ja tietysti toivon, että pystymme kaatamaan FC Astanan ja etenemään jatkoon. Simo Valakari on minulle tuttu valmentaja SJK:sta ja myös juniorimaajoukkueista. Joukkueessa on myös useampikin tuttu pelaaja Ilveksen ajoilta.

Itseään hän luonnehtii pallovarmaksi pelaajaksi, joka pitää kentällä aina pienen virneen ja hyvä pelihuumorin.

– Odotukset täällä ovat todella korkealla. Olisi kiva päästä taas pelaamaan europelejä, jos mennään Kazakstanista jatkoon. Pelaajana koen olevani pallovarma, tykkään syöttää ja kuljettaa ja mielestäni minulla on aika hyvä pelisilmä. Pyrin aina pitämään hymyn päällä ja huumorin mukana kaikessa tekemisessäni.

Puolustajan sopimus kattaa tämän kauden loppuun. KuPS:lla on lisäksi optiovuosi kaudesta 2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset