Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Mikel Arteta on kiinnostunut Philippe Coutinhosta – Karistaako brasilialainen Katalonian pölyt kannoiltaan?

Arsenal on kiinnostunut Coutinhosta
AOP

Arsenalin managerin Mikel Artetan kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Barcelonan Philippe Coutinhosta. Tykkimiesten on uutisoitu etsivän uutta hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, ja seura on koittanut värvätä Real Madridin Martin Ødegaardin takaisin riveihinsä. Norjalainen pelasi viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Arsenalissa ja oli yksi joukkueen luovimpia pelaajia.

Coutinholla on ollut vaikea ajanjakso Espanjassa ja miehellä on ollut myös epäonnea loukkaantumisten kanssa. Kaikki Valioliigaa seuraavat tietävät kuitenkin, millaisesta pelaajasta on kyse.

Mies suorastaan säkenöi, edustaessaan Liverpoolia ja muodosti yhdessä maanmiehensä, Roberto Firminon kanssa yhden Englannin kenttien pelottavimmista hyökkäyksistä. Coutinho pelasi yhteensä 152 Valioliigaottelua, joissa syntyi 41 osumaa. Firmino on aiemmin kutsunut Coutinhoa ilmiömäiseksi pelaajaksi, jolla on maagisia kykyjä.

29-vuotias Coutinho, on tällä hetkellä parhaassa peli-iässä. Mahdollinen lainasopimus saattaisi olla hyvä ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta, jos miehelle ei löydetä ensi kaudella käyttöä Kataloniassa.

Arsenal kaipaa kipeästi vahvistusta useammalle eri pelipaikalle, mutta huutavin pula on hyökkäyspään pelaajista. Kun Ødegaard palasi Espanjaan, joukkueesta lähti suuri määrä taitoa ja yllätyksellisyyttä. Jos norjalaista ei saada houkuteltua enää lontooseen, voisi Coutinho olla toimiva ratkaisu. Laatunsa Englannin pääsarjassa osoittanut brasilialainen on terveenä pysyessään todella tasokas pelaaja, joka pitää vastustajan puolustajat varpaillaan.

Lähde: HITC

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset