Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Messi laittoi Pariisin sekaisin – kuvat argentiinalaisen uudesta pelipaidasta sekä pelinumerosta julki

Lionel Messi saapui Pariisiin
AOP

Jalkapallomaailma seuraa herkeämättä Lionel Messin jokaista liikettä tällä hetkellä. Futiksen ehdottoman supertähden siirto Pariisiin ja PSG:hen on kutakuinkin viimeistelyä vailla valmis ja lisää vahvistuksia saatiin tiistaina.

Messi saapui perheineen tiistaina Pariisiin ja laittoi samalla kaupungin sekaisin, kun tuhannet fanit saapuivat lentokentälle vastaanottamaan tähden. Messi kuvattiin päällään paita jossa luki ”Ici c’est Paris”, eli ”tässä on Pariisi”. Argentiinalainen jatkoi lentokentältä suoraan viimeistelemään PSG:n lääkärintarkastuksen.

PSG:n fanit piirittävät Messin ja tämän perheen hotellia sekä PSG:n stadionia Parc de Princesiä odottaen malttamattomina, että mies allekirjoittaisi sopimuksensa. Mies saapuikin stadionille – mitä ilmeisemmin allekirjoittamaan sopimuksen. Huhujen mukaan kyseessä on kahden vuoden sopimus, johon liittyy optio kolmannesta vuodesta. Argentiinalaisen supertähden vuosipalkan on huhuttu olevan huimat 35 miljoonaa euroa. PSG pitää keskiviikkona lehdistötilaisuuden, jossa Messin siirto on määrä julkaista virallisesti.

Parc de Princes stadionin uumenissa, kaukana yleisön katseilta, Messi pääsi myös sovittamaan uutta pelipaitaansa. Kuvat Messistä PSG paita yllään ja uusi pelinumero selässään, vuotivat kuitenkin jo julkisuuteen. Kuvat uudesta paidasta julkaisi muun muassa jalkapallojournalisti Fabrizio Romano twitter-tilillään.

Kuvissa Messi nähdään pitelemässä PSG:n paitaa, jonka selkäpuolelle on kirjattu nimi ”Messi” sekä pelinumero 30.

Mikäli kuva ei näy, näet sen täältä.

Numero 30 on Messille nostalginen, sillä argentiinalainen kantoi numeroa selässään Barcelonassa vuosina 2004-2006. Myöhemmin Messi peri Ronaldinholta pelinumeron 10, jota mies kantoi koko loppu-uransa ajan Barcelonassa.

PSG:ssä numeroa 10 kantaa kuitenkin jo Messin hyvä ystävä Neymar Jr, joten argentiinalainen joutuu luopumaan legendaarisesta numerostaan.

Mikäli Messin siirto ei vielä täysin varmistunut jo olisi, oman vahvistuksensa asiaan tarjoili tiistaina vielä myös Neymar. Brasilialainen julkaisi instagraminsa tarinat-osiossa kuvan kaveruksista. Kuvaan Neymar kirjoitti ”jälleen yhdessä”.

Mikäli kuva ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset