Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean manageri Thomas Tuchel myönsi olevansa osasyy Tammy Abrahamin siirtohaluille

Thomas Tuchel Tammy Abraham Chelsea
AOP

Chelsean saksalaismanageru Thomas Tuchel on ollut kesän aikana hyökkääjäkaupoilla ja huhujen mukaan belgialainen Romelu Lukaku on jo Chelsean pelaaja. Samaan aikaan viime kauden maalitykki Tammy Abraham huokuu lähtöhaluja.

Italialaismedia Sky Italy on kertonut, että AS Roma on sopinut 34 miljoonan punnan siirron Tammy Abrahamin hankkimiseksi Chelseasta. Abraham pelasi viime Valioliiga-kaudella vain seitsemässä ottelussa sen jälkeen, kun Thomas Tuchel korvasi Frank Lampardin tammikuussa 2021 Chelsean managerina.

Tuchel on ottanut jonkin verran vastuuta Abrahamin mahdollisuuksien puutteesta viime kaudella. Seurojen osalta sopimuksen toteuttamisella ei ole esteitä, mutta Abrahamin on päätettävä, haluaako hän muuttaa Roomaan. Abraham oli viime kaudella Chelsean paras maalintekijä 12 maalilla.

Tuchel totesi, että Abraham, jolla on ollut täysi harjoituskausi sen jälkeen, kun häntä ei valittu Englannin EM-kisajoukkueeseen tänä kesänä, on tällä hetkellä käytettävissä keskiviikkona UEFA:n Super League -finaalissa Villarrealia vastaan ​​ja kieltäytyi ottamasta suoraan kantaa Roma-tarjoukseen.

– En kommentoi tämänhetkistä tilannetta – kuinka pitkälle tämä on ja onko se totta eikä totta. Tammy on tällä hetkellä joukkueessa. Hän pelasi hyviä harjoitusotteluita.

Tuchel myöntää, että Abraham on tyytymätön tilanteeseensa ja myös manageri on osasyyllinen tilanteeseen.

– Hän ei selvästikään ollut tyytyväinen viimeiseen puoleen vuoteen, ja ehkä hänellä on myös syy olla olematta onnellinen, ja ehkä se oli myös minun syytäni olla, kun en käyttänyt häntä, luottanut häneen samalla tasolla kuin ehkä luotin muihin pelaajiin.

– Ymmärrän täysin, että hän haluaa lisää minuutteja. Joten päätös on se, että mitä suunnittelemme, mitkä ovat Tammyn suunnitelmat, taisteleeko hän takaisin joukkueeseen siitä paikasta, jossa hän lopetti viime kauden, vai haluaako hän muuttaa seuraan, jossa hänellä on mahdollisuus olla säännöllinen aloittaja?, Tuchel pyöritteli.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset