Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

FC Hakan Facebook-sivut joutuivat blokatuiksi

Eero-Matti Auvinen Haka
AOP

Veikkausliigassa pelaavan valkeakoskelaisen FC Hakan Facebook-sivut ovat tällä hetkellä kokonaan pois käytöstä, kun Facebook esti niiden käytön.

Facebook Inc esti FC Hakan Facebook-sivujen toiminnan viime viikon lopulla. Syy väliaikaiselle estolle ei ole selvillä, mutta Hakan tiedotteen mukaan Facebookin tukikeskus toteaa, että se voi olla seurausta esimerkiksi turvallisuusjärjestelmän havainnosta epäilyttävään tai loukkaavaan sisältöön liittyen.

Muista vaihtoehtoja ovat, että viesti tai kaveripyyntö on merkattu ei-toivotuiksi vastaanottajan toimesta tai että toiminta ei ole noudattanut yhteisönormeja, Hakan selvitysten mukaan, mistään edellä mainitusta ei ole näyttöä.

Hakan tiedotuksesta vastaava Esa Heritty on tilanteesta harmissaan.

– Todella valitettava tilanne. Olemme käyneet viimeaikaisen toimintamme läpi, emmekä ole löytäneet mitään sellaista, mikä osoittaisi sulun olevan aiheellinen, Heritty ihmettelee.

Onkin hyvin todennäköistä, että Facebookin algoritmit ovat tulkinneet sisältöä virheellisesti yhteisösääntöjen vastaiseksi ja siksi estänyt sivujen käytön.

– Olemme tehneet asiasta Facebookille ilmoituksen ja toistaiseksi emme voi, kuin odottaa heidän käsittelevän sen mahdollisimman nopeasti, Heritty toteaa.

Hakan muut sosiaalisen median kanavat ovat normaalisti toiminnassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga