Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

SJK vahvisti hyökkäystään puolalaiskärjellä

Jani Honkavaara päävalmentaja SJK
AOP

Veikkausliiga-seura SJK hakee lisävahvuutta loppukauteensa korona-karanteenin keskellä puolalaishyökkääjä Rafał Wolsztyńskin hankinnalla.

SJK ja 26-vuotias puolalaishyökkääjä Rafał Wolsztyński ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kesäkuuhun 2022. Sopimus sisältää option.

Puolan pääsarjassa urallaan kymmenen peliä pelannut Wolsztyński siirtyy Seinäjoelle Puolan toisella sarjatasolla pelanneesta Arka Gdyniasta vapaalla siirrolla. Wolsztyński liittyy joukkueen mukaan perjantaina. Myöhemmin häntä seuraa Seinäjoelle hänen vaimonsa sekä 2- ja 3-vuotiaat tyttärensä.

– Olen aloittanut urani Puolassa pelaamalla aika isoissa seuroissa, ja edennyt urallani askel askeleelta kohti tavoitteitani. Tämä on kuitenkin nyt itselleni vasta ensimmäinen kerta, kun tulen pelaamaan Puolan ulkopuolella. Uskon, että tämä on uralleni hyvä askel, sillä SJK pelaa maansa pääsarjassa. Edellinen seurani Puolassa ei pelannut pääsarjassa, ja siksi koen, että tämä on itselleni askel ylöspäin, Wolsztyński kertoo itsestään.

Puolalainen uskoo positiiviseen tulevaisuuteen Seinäjoella.

– Haluan todella näyttää SJK:n kannattajille osaamiseni ja taitoni, sekä tehdä sukunimeni täällä tunnetuksi. Samalla uskon, että tätä kautta voin joskus tulevaisuudessa päästä vielä entistä isompiin sarjoihin.

– Olen kunnianhimoinen pelaaja. Omasta mielestäni parhaat ominaisuuteni on hyvä itseluottamus ja rohkeus, joten uskon sopeutuvani tänne hyvin. Ainakin ensivaikutelmani Suomesta on, että tämä on kaunis maa, Wolsztyński toteaa.

Wolsztyński on urallaan edustanut Puolassa Górnik Zabrzea pääsarjassa sekä Puolan toisella sarjatasolla Widzew Łódźia ja Arka Gdyniaa. Kaikkiaan hänellä on ammattilaisuralta yhteensä 128 ottelua, joissa hän on iskenyt 35 maalia. Viime vuonna hän auttoi Widzewia sarjanousussa Puolan pääsarjaan yhdeksällä maalillaan ja kesäkuussa päättyneellä kaudella Arka sijoittui toisella sarjatasolla neljänneksi.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ja urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ovat tyytyväisiä uuteen hankintaansa.

– Wolsztyński on vasenjalkainen vahva hyökkääjä. Uskon, että hän on hyvä vaihtoehto sekä sentteriksi että laidalle. Mutta tietenkin isoin odotus on, että hän tekee meille maaleja, Honkavaara kertoo.

– Olemme iloisia saadessamme Wolsztyńskin mukaan joukkueeseemme. Hän antaa syvyyttä meidän hyökkäyspäämme vaihtoehtoihin, mikä on alue mitä olemme halunneet vahvistaa ennen kuin kausi siirtyy viimeiselle puoliskolle, Dorman jatkaa.

SJK:n lauantain kohtaaminen FC Hongan kanssa siirtyy pelattavaksi myöhempänä ajankohtana, viranomaisten määräämän karanteenin vuoksi. Osa SJK:n pelaajista on asetettu karanteeniin korona-altistumisten vuoksi. Pelin uudesta ajankohdasta pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian. Seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina, ja silloin SJK matkustaa Kotkaan KTP:n vieraaksi,

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset