Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Internazionale Lorenzo Insignen perässä – Vaihtaako Napolin seuralegenda osoitetta?

Lorenzo Insigne nostaa jättipalkkaa rapakon takana
AOP

Internazionalen kerrotaan olevan Napolin kapteenin Lorenzo Insignen perässä. Miehen sopimus nykyisen seuransa kanssa jatkuu ensi vuoden kesäkuulle asti, eikä hän ole hyväksynyt joukkueensa jatkosopimustarjousta.

Internazionalen uutisoidan valmistelevan tarjousta lähes koko uransa ajan Napolia edustaneesta Insignestä. Miehen markkina-arvo on 48 miljoonaa euroa, mutta Napolin kerrotaan olevan valmis kuuntelemaan myös pienempiä tarjouksia.

Insignen sopimuksen loppuessa ensi kesänä, hänestä tulee vapaa-agentti ja mies olisi vapaa siirtymään ilman korvausta muihin maisemiin. Napolin kannalta olisi järkevää myydä hänet ennen sopimuksen päättymistä, jos jatkosopimusta ei saada aikaiseksi.

30-vuotiaan Insignen nimi on yhdistetty myös Tottenhamin ja Barcelonan kaltaisiin joukkueisiin, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Kesän EM-kilpailuissa loistanut mies on äärimmäisen taitava pelaa, jolla on kyky nähdä tiloja puolustuslinjan takaa. Laaja syöttövalikoima, sekä yllätyksellisyys tekee häntä vastaan puolustamisen vaikeaksi.

Insignen nopeat oivallukset pallollisena saavat aikaan runsaasti maalipaikkoja joukkueen muille pelaajille. Mies hakeutuu myös itse hanakasti vastustajan rangaistualueelle ja pyrkii käyttämään painavaa laukaustaan. Napolilaisen erikoistilanneosaaminen on myös huippuluokkaa, hänen loistavan potkutekniikkansa ansiosta.

Miehen arvostus on noussut EM-turnauksen jälkeen ja hänen kerrotaan nyt haluavan enemmän palkkaa. Napolin seurajohdon kärsivällisyyden on uutisoitu olevan lopussa ja hänet halutaan päästää lähtemään.

Internazionale on kärsinyt koronapandemian aikana paljon taloudellisesti, mutta Romelu Lukakusta todennäköisesti saatava korvaus tasoittaa hieman tilannetta. Jos palkkioista päästään sopuun, Insignen hankinta olisi loistava kaappaus Internazionalelta.

On lähes varmaa, että muitakin ottajia vielä riittäisi, mutta koko uransa Italiassa pelannutta Insigneä on hieman vaikea nähdä muualla. Vain 163-senttinen mies ei ole koolla pilattu ja olo voisi käydä tukalaksi esimerkiksi Englannin kentillä. Toisaalta Insignen kyky hahmottaa tyhjiä tiloja on niin korkealla tasolla, että mies voisi sopeutua myös Valioliigaan.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset