Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AC Milan lähellä Alessandro Florenzin hankkimista – Saako italialainen vihdoin pysyvän siirron?

Alessandro Florenzi on AC Milanin kiikarissa
AOP

AC Milanin kerrotaan olevan lähellä puolustaja Alessandro Florenzin hankkimista Romasta. Giallorossin uutisoidaan haluavan päästä miehestä eroon lopullisesti. Kaksi viime kautta Florenzi on viettänyt lainalla, ensin Valenciassa ja sitten PSG:ssä. Kumpikaan joukkueista ei halunnut ostaa miestä, joten hän palasi viime kauden päätteeksi Italian pääkaupunkiin.

Roman päävalmentajan José Mourinhon kerrotaan olevan valmis päästämään Florenzi lähtemään, portugalilaisen luottaessa muihin pelaajiin. AC Milan on etsinyt uutta laitapuolustajaa ja monipuolinen Florenzi on nyt tarttumassa seuran haaviin.

AC Milanin ja Roman kerrotaan neuvottelevan tällä hetkellä 8 miljoonan euron lainasopimuksesta johon kuuluisi osto-optio. Sopimuksen mukaan Florenzi pelaisi tulevan kauden lainalla Milanossa, jonka jälkeen hän siirtyisi pysyvästi Rossonerin paitaan. Osapuolten kerrotaan neuvottelevan myös ehdoista, joiden täyttyessä siirrosta tulisi automaattisesti lopullinen.

Florenzi pelasi viime kaudella säännöllisesti PSG:n paidassa, mutta pariisilaisilla ei ollut halua pitää häntä riveissään, joukkueen tehdessä tilaa isommille hankinnoille. Euroopan mestaruuden Italian paidassa voittanut puolustaja on pelannut korkealla tasolla pitkään, mutta pelivuosia on vielä jäljellä.

Jos diili toteutuu, se on Rossonerin kannalta tärkeä asia. Miehen tulon myötä joukkue saisi lisää kokemusta, sekä valtavan määrän erikoistilanneosaamista.

Monikäyttöinen italialainen jaksaa juosta hurjan määrän metrejä jokaisessa pelaamassaan ottelussa, sekä jakelee millintarkkoja keskityksiä. 30-vuotias italialainen pystyy myös pelaamaan laitalinkkinä, tai missä tahansa roolissa keskikentällä.

Kun joukkueessa pelaa tulevalla kaudella Zlatan Ibrahimovicin ja Oliver Giroudin kaltaisia pääpelaajia, on Milanin kiinnostus Florenziin helppo ymmärtää.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset