Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nyt se on varmaa! – Lukaku palaa ennätyssiirrolla 10 vuoden jälkeen Chelseaan

Romelu Lukaku
AOP

Belgialaishyökkääjä Romelu Lukakun siirto Internatzionalesta Chelseaan on nyt varma. Chelsea vahvisti siirron kotisivuillaan, jossa mies antoi myös ensimmäisen haastattelunsa sinisten pelaajana.

Siirtoa spekuloitiin jo pidemmän aikaa mediassa – siirrosta saatiin kuitenkin jo melko varmaa vihiä, kun belgialainen kuvattiin Milanon lentokentällä matkalla Lontooseen vain muutama päivä sitten.

Lukakun siirto Chelseaan on seuran kaikkien aikojen rahakkain. Chelsea pulittaa Serie A:n viime kauden toiseksi parhaasta maalintekijästä noin 115 miljoonaa euroa. Belgialainen allekirjoitti lontoolaisseuran kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Siirron kokonaisarvoksi on arvioitu muun muassa erilaisten lisien jälkeen huimat 340 miljoonaa euroa, joka tekee Lukakusta kaikkien aikojen arvokkaimman siirron.

Lukaku siirtyi Chelseaan aikanaan nuorena 17-vuotiaana pelaajana vuonna 2011. Tuolloin ura Stamford Bridgellä ei vielä auennut ja mies lähti hakemaan vauhtia uraansa muualta vuonna 2014. Nyt, kymmenen vuotta seuraan ensisaapumisen jälkeen, Lukaku on palannut,

”Olen iloinen ja siunattu, että olen saanut palata tähän upeaan seuraan. Tämä on ollut pitkä matka minulle – saavuin tänne nuorena pelaajana, jolla oli paljon opittavaa ja nyt palaan tänne kokeneena ja aikuistuneena.”

”On upea tunne saada palata ja auttaa seuraa, jota olen pienestä pojasta asti kannattanut, voittamaan lisää mestaruuksia.”

”Chelsea sopii juuri tällä hetkellä, 28-vuotiaana, omiin tavoitteisiini. Olen juuri voittanut Serie A:n mestaruuden ja uskon, että tämä mahdollisuus tulee juuri oikeaan aikaan. Toivottavasti meillä on edessämme paljon yhteistä menestystä.”

”Matkani Chelseasta lähdön jälkeen on sisältänyt niin ylä- kuin alamäkiä – nämä kokemukset ovat kuitenkin vahvistaneet minua. En malta odottaa, että pääsemme alkuun ja voin koittaa auttaa seuraa saavuttamaan lisää menestystä.”

Chelsean viikko on toistaiseksi sujunut erittäin hienosti – keskiviikkona siniset pääsivät nostamaan UEFAn Super Cupin mestaruuspokaalia ja nyt torstaina joukkuetta vahvistettiin erittäin kovalla hyökkääjällä.

Twitterissä Chelsea toivotti Lukakun ”tervetulleeksi kotiin”.

Mikäli julkaisu ei näy, näet videon täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset