Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ilves hankki Veikkausliigasta tutun kamerunilaispuolustajan

Tabi Manga puolustaja Ilves
AOP

Veikkausliigan ylemmän jatkosarjan paikoista kiivaasti kamppaileva Ilves vahvistaa puolustustaan Tabi Mangalla.

Ilves vahvistaa puolustustaan, kun 26-vuotias kamerunilainen puolustaja Tabi Manga liittyy joukkueeseen loppukauden kestävällä sopimuksella. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2022.

Manga on suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu pelaaja, sillä hän on aiemmin edustanut Kuopion Palloseuraa Veikkausliigassa kolmen kauden ajan 2018-2020. Kauden 2019 päätteeksi Manga juhli Veikkausliigan mestaruutta kuopiolaisten riveissä.

Yhteensä hänellä on tilillään 49 Veikkausliigaottelua. Maalinteossa Tabi on onnistunut Veikkausliigassa neljä kertaa. Maajoukkuetasolla hän on edustanut Kamerunia kahdessa A-maaottelussa. Urallaan Manga on edustanut myös kamerunilaista Apejes FC de Mfouta ja virolaista FCI Levadiaa. Mies ei ole pelannut missään tammikuussa 2021 tapahtuneen KuPS:sta poistumisen jälkeen.

Tabi on suorittanut omaehtoisen karanteenin Suomeen saapumisensa jälkeen ja hän on jo liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen. Täten hän on pelikelpoinen lauantaina pelattavassa Ilveksen 90-vuotisjuhlaottelussa HIFK:ta vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset