Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Norjan Elitserienin katastrofijoukkue Brannin pelaajat aiheuttivat kohun ryyppyjuhlillaan

Brann Elitserien
AOP

Norjan pääsarjassa Elitserienissä tiukasti jumbona majaileva Brann joutui kohun keskelle, kun sen pelaajat järjestivät kosteat juhlat seuran stadionilla.

Keskiviikkona tuli julkisuuteen, että Brannin pelaajat juhlivat myöhään yöhön asti ja joivat alkoholia Brann-stadionilla. Seuran johto ilmoitti heti, että tämä on seuran sääntöjen vastaista. Osa Brannin pelaajista on myöntänyt seurajohdolle, että he ovat harrastaneet seksiä naispuolisten vieraiden kanssa Brann-stadionilla, myös pukuhuoneessa.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan neljä parikymppistä naista on osallistunut Brann Stadionin yöjuhliin. 12 Brann-pelaajan kerrotaan olleen stadionilla juhlissa, ja joidenkin kerrotaan olleen paikalla tiistaiaamuna kello viiteen asti. Tietojen mukaan stadionilla on myös juostu vähäpukeisena.

Brannin urheilujohtajan Jimmi Nagel Jacobsen kertoi skandaalin jälkimainingeissa seurauksista, joita mukana olleille pelaajille voi koitua.

– Tällä on varmasti joitain seurauksia 12 mukana olleelle pelaajalle. Siihen, mitä ne seuraukset tulevat olemaan, emme ole päässeet, ja se on henkilöstökysymys, jonka hoidamme sisäisesti.

Brannin valmentaja Eirik Horneland oli tapahtuneesta järkyttynyt.

– Ajoitus on hirveän heikko. Meillä on erittäin tärkeä ottelu sunnuntaina, ja kun päätämme toimia tällä tavalla, se on uskomattoman järjetöntä. Kaikki tapauksesta ärsyttää minua loputtomasti, mutta emme voi kääntää sitä.

Brannin keskikenttäpelaaja Kristoffer Barmen kiroaa tapahtunutta.

– Onnistuimme kaivamaan pirun suuren kuopan. Se on uskomaton pettymys. Minun on vaikea seistä täällä, keskikenttäpelaaja manaa.

Brann on surkean kauden jäljiltä 14 pelaamansa pelin jälkeen sarjajumbona ja kuuden pisteen päässä karsintaviivasta. Sunnuntaina Brann saa Sandefjordin vastaansa kotistadionillaan.

Lähde: TV 2

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat