Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool ja Virgil van Dijk tarjosivat faneille hymyn aihetta Valioliigakauden alla – puolustajalle jatkosopimus

Virgil van Dijk
AOP

Liverpool ja puolustuksen tukipilari Virgil van Dijk tarjosivat joukkueen faneille hymyn aihetta Valioliigakauden alla. Hollantilaispuolustaja allekirjoitti seuran kanssa jatkosopimuksen, joka pitää van Dijkin Liverpoolissa vuoteen 2025 asti.

30-vuotias van Dijk saapui Liverpooliin vuonna 2018 Southamptonista noin 75 miljoonalla punnalla. Miehen vanha sopimus oli määrä päättyä vuoteen 2023, mutta sille on solmittu nyt kaksi vuotta jatkoa. 130 ottelua Liverpool-paidassa pelannut van Dijk on ollut tärkeä tukipilari ja johtohahmo joukkueen puolustuksessa.

”Tiesin heti, että voisin olla tärkeä osa tätä joukkuetta, sillä olen heti ensimmäisestä päivästä saakka saanut niin paljon arvostusta kannattajilta, joukkuetovereiltani ja seuran henkilökunnalta”, mies kertoi seuran tiedotteessa.

”Valitettavasti viime kausi oli minulle henkilökohtaisesti unohdettava. Olen oppinut siitä ja kannan sitä mukanani. Olen kuitenkin nauttinut olostani täällä ja jatkan sitä tulevina vuosina kaikkien kanssa.”

Pitkään loukkaantuneena ollut van Dijk on nyt Liverpoolin pre seasonin aikaan päässyt takaisin tositoimiin. Ilkeä polvivamma piti hollantilaisen poissa kentältä lähes yhdeksän kuukauden ajan. Liverpoolin puolustuspää aiheuttikin valmentaja Jürgen Kloppille viime kaudella harmaita hiuksia, sillä puolustuspäästä pitkään oli poissa myös Joe Gomes sekä Joel Matip.

Van Dijkin pelaaminen heti Valioliigakauden avauksessa ei vielä täysin varmaa ole, vaikka mies itse uskookin olevansa valmis. ”Tunnen olevani valmis viikonloppuun, mutta katsotaan mitä manageri päättää.”

Liverpoolin kausi starttaa lauantaina 14. elokuuta vierasottelulla. Joukkue matkaa ensimmäisessä ottelussaan Carrow roadille Teemu Pukin Norwichin vieraaksi.

Liverpool on viimeisten viikkojen aikana keskittynyt uuden kauden alkuun ja luottopelaajiensa sopimusten jatkoihin, kun monet muut seurat ovat vielä tehneet hankintoja siirtomarkkinoilla. Liverpool on vastikää kirjoittanutkin neljän pitkäaikaisen pelaajansa kanssa jatkosopimukset – Brassiduo Fabinho ja Alisson Becker sekä englantilaispuolustaja Trent Alexander-Arnold ovat kaikki solmineet sopimuksilleen jo jatkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga