Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin loukkantumishuolet ovat vihdoin ohi – Van Dijk, Gomez ja Matip mukana preseasonilla

Virgil Van Dijk
AOP

Liverpoolfaneille tarjoiltiin hyviä uutisia, kun Liverpool julkaisi perjantaina Valioliigakauteen valmistavan harjoitusleirinsä miehityksen. 34 pelaajan joukossa ovat nimittäin myös pitkään loukkantuneina olleet Virgil Van Dijk, Joe Gomez sekä Joel Matip.

Liverpoolin puolustuksen yksi tärkeimmistä pelaajista, Virgil Van Dijk, on ollut pelikentiltä sivussa viime vuoden lokakuusta lähtien. Mies kärsi vakavan polvivamman, josta kuntoutuminen on vienyt lähes kymmenen kuukautta.

Joe Gomez puolestaan on ollut sivussa viime vuoden marraskuusta lähtien niin ikää polvivamman vuoksi. Joel Matip loukkasi nilkkansa nivelsiteitä tämän vuoden tammikuussa ja on ollut myös tosi toimista sivussa.

Kaikkien kolmen odotetaan kuitenkin olevan viimein valmiita palaamaan tosi toimiin ja näyttelevän tärkeää roolia, jo heti harjoitusleirityksen aikana, joukkueessa.

Harjoitusleirin miehitykseen on nimetty myös Trent Alexander-Arnold, joka joutui jättämään EM-kisat välistä lievän nilkkavamman takia.

Liverpoolin kesän uusi hankinta Ibrahima Konate pääsee myös uusien joukkuekavereidensa kanssa ensimmäistä kertaa tosi toimiin leirtyksellä. Konate siityi Liverpooliin Itävaltalaisesta RB Leipzigistä noin 36 miljoonan punnan siirtosummalla.

Joukkueen puolustuspää tuntuukin vihdoin olevan kutakuinkin kunnossa, ja joukkue lähtee uuteen kauteen varmoilla mielin. Myös hyökkäyspään tähdet Mo Salah ja Sadio Mane ovat ensi viikon leirityksellä mukana.

Leirityksellä on mukana myös joukko nuoria lupaavia pelaajia. Muun muassa puolalainen nuorukainen Mateusz Musialowski sekä keskikentällä pelaava Tyler Morton pääsevät mukaan haistelemaan edustusmiehistön tekemistä.

Liverpool aloittaa Valioliigakauteen valmistautumisensa ensi viikon maanantaina, kun joukkue matkaa Itävaltaan harjoitusleirille.

Seura harjoittelee viime vuoden tapaan lähellä Salzburgia, mutta tarkoituksena on matkata myös Tyrolin osavaltioon. Joukkueen suunnitelmat pidetään kuitenkin melko joustavina mahdollisten koronavirusrajoitusten varalta.

Seura ei ole vielä virallistanut yhtäkään harjoituspeliä joukkueen preseasonin ajalle, mutta harjoituspelejä odotetaan kuitenkin pelattavan jo Itävallan leirityksen aikana. Viime kesänä Liverpool pelasi harjoitusottelut RB Salzburgia sekä Stuttgartia vastaan. Seura on myös vihjannut pyrkivänsä järjestämään ainakin yhden harjoitusottelun Anfieldille ennen Valioliigakauden alkua.

Liverpoolin Valioliigakausi starttaa lauantaina 14. elokuuta, kun joukkue matkaa Carrow Roadille Teemu Pukin Norwichin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga