Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Menestysmanageri Marcelo Bielsa jatkaa Leedsin ruorissa

Marcelo Bielsa manageri Leeds
AOP

Valioliigassa pelaava Leeds United on solminut jatkosopimuksen monivuotisen managerinsa Marcelo Bielsan kanssa.

66-vuotias argentiinalainen Marcelo Bielsa on sopinut uudesta yhden vuoden sopimuksesta, joka kestää kauden 2021-22 loppuun. Bielsa otti Leedsin haltuunsa kauden 2018-19 alla ja muutti täysin seuran olemuksen kentällä luoden ainutlaatuisen ja hellittämättömän hyökkäysfilosofian.

Toisella Bielsan kaudella Leeds voitti Championshipin mestaruuden kymmenen pisteen erolla, mikä johti nousuun Valioliigaan. Palatessaan Valioliigaan ensimmäistä kertaa 16 vuoteen Leeds sijoittui yhdeksänneksi ja saavutti korkeimmat pisteet Valioliigaan nousseista joukkueista vuodesta 2000-2001.

Bielsa aloittaa nyt neljännen kautensa Leedsissä, joka kohtaa ​​Manchester Unitedin kauden ensimmäisessä liigaottelussa lauantaina. Kaikkiaan Bielsa on manageroinut 140 ottelua Leedsissä ja hänellä on erittäin vaikuttava voittosuhde 52,85%.

Bielsa kommentoi jatkoaan seurassa todeten, että Leedsissä on kaikki mahdollinen kohdillaan.

Minun mielestäni tämä on poikkeuksellinen klubi.

– Harvoin sinulla on seura, joka osoittaa niin paljon investointeja harjoittelun parantamiseen. Tässä mielessä Leeds on antanut merkittävän panoksen taloudellisesti, jotta valmentajan työkalut valmistaisivat pelaajat ihanteellisiksi.

– Kaiken, mitä tarvitsemme tällä saralla, seura on ratkaissut sen erittäin suurilla investoinneilla.

Bielsa hehkuttaa jokaista osa-aluetta.

– Olipa kyseessä kentät, tilat, tekniikka, hyödykkeet pelaajien työhön ja tässä mielessä, olen erittäin häkeltynyt seuran toiminnasta. Uskon, että maailman jalkapallon tärkeimmät valmentajat arvostavat tämän seuran merkitystä organisaation, rakenteen ja yleisön kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset