Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Mauritiuksen jalkapallopiireissä kuohuu – Jalkapalloliiton päämajan naisten WC-tiloista löytyi videokamera

Mauritius jalkapallo
AOP

Mauritiuksen jalkapalloliiton MFA:n päämajan naisten wc:stä on löytynyt matkapuhelin, joka tallensi videota.

Poliisi on kutsunut useita Mauritiuksen jalkapalloliiton MFA:n työntekijöitä kuulusteluun sen jälkeen, kun liiton työntekijä kertoi löytäneensä videotallennustilassa olevan matkapuhelimen, joka oli piilotettu naisten WC:hen liiton päämajassa.

Didier Pragassa, joka erosi viime viikolla terveysongelman johdosta seitsemän vuoden pääsihteeriyden jälkeen, aikoo tavata poliisin perjantaina, kun myös kahta muuta korkeaa virkamiestä pyydettiin kertomaan versio tapahtumista.

Hallinnollisen sihteerin Mila Sinnasamyn tiistaina tekemän rikosilmoituksen mukaan 30. heinäkuuta löydetty matkapuhelin oli piilotettu siniseen koriin, joka oli sijoitettu naisten WC:n vesisäiliöön MFA:n päämajassa Trianonissa, 15 kilometrin päässä pääkaupungista Port Louisista.

Hän väitti, että laite oli päällä ja sitä käytettiin WC:n käyttäjien tallentamiseen, koska se oli sijoitettu siten, että jos joku koskaan tulee käymään WC-tiloihin, hän olisi selvästi nähtävissä ja jos nainen laskisi housunsa, kaikki näkyisi selvästi.

Sinnasamy sanoi myös ilmoituksessaan, että hän otti videon puhelimesta. Sinnasamy lähetti kirjeen MFA:n apulaispääsihteerille Nazeer Bowudille ja totesi, että hänelle kerrottiin, että sisäinen tutkimus oli aloitettu ennen kuin hän meni poliisin puheille, koska hän ei nähnyt välittömiä toimenpiteitä.

Bowud, joka on siirtynyt väliaikaiseksi pääsihteeriksi Pragassan lähdön jälkeen, oli määrä käydä kuulustelussa poliisin luona torstaina, kun viestintäpäällikkö Caitkie Vaghjee kutsuttiin poliisin luo keskiviikkona. Pragassa on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta, ja MFA:n puheenjohtaja Samir Sobha tyytyi toteamaan paikalliselle medialle, että ”Totuus voittaa aina.”

MFA:n pääkonttorissa Sepp Blatter Football Housessa toimii myös maan nuorisomaajoukkueita, ja useita joukkueita käyttää säännöllisesti tiloja. GRSE Wanderers SC:n edustusjoukkueen johtaja Jayesh Rampadarath kertoi haastattelussa, että syytökset ovat herättäneet huolta vanhempien keskuudessa.

– Jotkut ottivat minuun yhteyttä heti uutisen julkaisemisen jälkeen. He ovat hyvin huolissaan, koska tiloja käyttävät myös alle 17-vuotiaat tytöt. Siellä on kaksi naisten WC:tätä, joita pelaajat ja henkilökunta käyttävät.

– Kehotan vanhempia tekemään poliisille rikosilmoituksen. Olen myös henkilökohtaisesti kääntynyt hallituksen lastensuojeluyksikön puoleen saadakseni apua ja tukea. Tämä on vakava asia, ja toivomme, että Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA suostuu ryhtymään toimiin.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat