Seuraa meitä:

La Liga

Barcelonan rahahuoliin hieman helpotusta – Gerard Pique suostui palkanalennukseen

Gerard Pique suostui palkanalennukseen
AOP

Barcelona on ilmoittanut Memphis Depayn, Eric Garcian ja Rey Manajin rekisteröinnistä, sen jälkeen, kun he olivat sopineet Gerard Piquen kanssa palkan alentamisesta. Barcelona vahvisti, että kaikki kolme uutta pelaajaa ovat saatavilla sunnuntaina pelattavaan LaLiga -avausotteluun Real Sociedadia vastaan.

Ilmaisella siirrolla seuraan tullut Sergio Aguero – joka tuli Manchester Citystä viime kauden jälkeen – on kuitenkin toipumassa loukkaantumisesta ja hänen odotetaan olevan sivussa jopa 10 viikkoa.

Barcelona pystyi pienentämään palkkamenojaan myös myymällä ja lainaamalla pelaajiaan, kun Junior Firpo myytiin Leedsille ja Francisco Trincao lainattiin Wolvesille, Jean-Clair Todibo siirtyi Nizzaan, Carles Alena meni Getafeen ja Konrad De La Fuente Marseilleen.

Lausunnossa seuran verkkosivustolla sanottiin:

– Barcelona voi rekisteröidä Memphisin, Eric Garcian ja Rey Manajin pelaamaan Espanjan La Liigassa. Tämä on ollut mahdollista Gerard Piquen kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta, jossa Barcelonan kapteenin palkkaa on alennettu huomattavasti.

– Seura jatkaa myös neuvotteluita kahden muun kapteenin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban kanssa, mukauttaakseen heidän palkkansa seuran nykyiseen tilanteeseen. Molemmat pelaajat ovat täysin halukkaita tekemään yhteistyötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga