Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Belgian maajoukkuevahti jatkosopimukseen Real Madridin kanssa

Thibaut Courtois
AOP

Belgian pitkäaikainen ykkösmaalivahti Thibault Courtois on solminut jatkosopimuksen seuransa Real Madridin kanssa. Uuden viisivuotisen sopimuksen myötä Courtois tulee viihtymään Santiago Bernabeulla vuoteen 2026 saakka. Courtois on edustanut Madridin jättiläisiä vuodesta 2018, kun hän siirtyi sinne Chelseasta 35 miljoonan punnan siirrolla.

Courtois kommentoi uutta sopimustaan omilla verkkosivuillaan:

– Tämä tulee olemaan neljäs kauteni unelmieni seurassa. On ollut suuri kunnia saada pelata kaikista näistä palkinnoista. Henkilökohtaisesti toivon, että voin ylläpitää ja parantaa tasoani, jonka olen saavuttanut aiemmilla kausilla.

Courtois joka pelasi uransa sadannen La Liga ottelun Real Madridissa lauantaina 4-1 voitossa Alavesia vastaan lisäsi vielä:

– Tämä jatkosopimus on palkinto minun panoksestani viimeisin vuoden aikana. Tämä sopimus saa minut työskentelemään entistä kovemmin ja tekemään kaikkeni maailman parhaalle seuralle.

Courtois on vuosia ollut maailman parhaita maalivahteja. Kesän EM- kisoissa hän pelasi kaikki Belgian ottelut ja päästi maaleja ainoastaan välieriin edennyttä Tanskaa ja koko kisat voittanutta Italiaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga