Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealta täystyrmäys Crystal Palacelle – Debytantilta upea maali

Trevoh Chalobah
AOP

Hallitseva Metareiden Liiga- voittaja hallitsi myös alkaneen kauden ensimmäistä otteluaan mielin määrin Crystal Palacea vastaan. Ottelu oli alusta asti täysin Chelsean hallintaa ja he aloittivat maalinteon, kun Marcos Alonso laukoi upean vapaapotkun juuri ennen puolen tunnin täyttymistä.

Crystal Palace ei onnistunut saamaan yhtään laukausta ennen taukoa, mutta Chelsea vahvisti johtoaan, kun puoliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia. Christian Pulisic, joka teki jo viidennen maalinsa viidessä edellisessä Crystal Palace kamppailussa, viimeisteli ​​Vicente Guaitan torjunnasta jatkopallon maaliin.

Viimeistään ratkaisun makua saatiin, kun 22- vuotias Trevor Chalobah eteni tyhjään tilaan ja vapautti voimakkaan matalan laukauksen, jonka Guaita pystyi torjumaan vain tolppaan, josta pallo kimposi sisään. Maali kruunasi 22-vuotiaan keskikenttäpelaajan täydellisen Valioliiga debyytin.

Ottelusta jäi todella paljon mietittävää uudelle Crystal Palace manageri Patrick Vieiralle, jonka joukkueelta kesti 62 minuuttia yhden ja ainoan laukauksensa aikaansaamiseksi. Crystal Palace nostettiin ennakkoon yhdeksi mielenkiintoiseksi joukkueeksi alkaneella Valioliiga kaudella, juuri Vieiran saapumisen takia, mutta kovin ruusuista kuvaa ensimmäinen ottelu ei joukkueesta antanut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga