Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool höykytti Norwichia, Teemu Pukki palasi Valioliigaviheriöille – ”Tätä on ollut ikävä”

Norwich - Liverpool, Teemu Pukki
AOP

Valioliigan lauantain otteluista viimeisenä nähtiin Liverpoolin ja Norwichin välinen kamppailu. Liverpool saapui Carrow roadille, Valioliigaan takaisin nousseen, Norwichin vieraaksi. Suomalaisittain ottelussa seurattiin erityisesti tietysti Teemu Pukin otteita.

Liverpool osoittautui Norwichille liian suureksi haasteeksi ja se vei pisteet mukanaan 3-0 tuloksen myötä. Avausjaksolla Norwich pysyi ottelussa hyvin mukana, mutta toisella jaksolla Liverpool otti sarjanousijalta luulot pois.

Ensimmäisella jaksolla Liverpool siirtyi 1-0 johtoon Diogo Jotan maalilla. Mohamed Salah sai palloon boxissa pienen kosketuksen ja pallo päätyi Jotan jalkaan. Tämä viimeisteli Liverpoolin kauden ensimmäisen maalin.

Toisella jaksolla Norwich valui alemmas kentällä ja Liverpool vyörytti päälle. Joukkueen 2-0 osumasta vastasi Roberto Firmino. Viime kaudella maalinteosta kritisoitu Firmino osoitti kriitikoilleen ja iski lähes välittömästi kentälle päästyään maalin. Maalin syöttäjänä toimi tälläkin kertaa Salah.

Egyptiläinen pääsi itsekin vielä ottelun lopulla maalin makuun, kun kulmapotkusta pallo pomppi miehelle, joka yhdellä siirrolla pelasi itsensä laukaisupaikkaan ja tykitti pallon Norwich maalin yläkulmaan. Salah on Valioliigahistorian ensimmäinen pelaaja, joka on nyt onnistunut maalinteossa kauden avausottelussa viitenä peräkkäisenä kautena.

Pukki vaihdettiin kentältä ulos 76 minuutin pelin kohdalla. Kotkalainen pelasi vahvan ensimmäisen jakson, mutta toisella jaksolla pallokosketukset jäivät vähiin. Mies osoitti olevansa valmis kauteen ja hyvässä vireessä, mutta tarjoilut uupuivat tänään auttamatta toisella jaksolla.

Pukki summasi ottelua V Sportin haastattelussa melko tyytyväisenä: ”ensimmäinen puoliaika oli ihan hyvää meiltä, päästiin hyvin peliin mukaan ja pystyttiin pitämään palloa. Oli se yksi paikka, mutta ajauduin liian pieneen kulmaan.”

Pukki antoi Liverpoolille kunnian kun se oli paikallaan: ”Maailman huippuluokan joukkue ja kyllä se vain rankaisi. Tekivät toisen puoliajan meille vaikeaksi.”

Myös Pukin mielestä yksi illan hienoimmista asioista oli päästä pelaamaan täyden katsomon edessä. ”Kyllä tuli kylmät väreet kun käveltiin kentälle. Tätä on ollut ikävä. Kyllä futis on ihan eri laji katsojien kanssa.”

Ensi viikolla Norwichin haaste ei varmastikkaan ainakaan helpotu – sillä on tulevana lauantaina edessä matka hallitsevan mestarin Manchester Cityn kotiluolaan Etihad stadionille. ”Ei helpotu varmastikkaan vastus, mahdollisuus meillä kuitenkin ehdottomasti on – tulee vaikea peli ja meidän pitää olla valmiina ensi viikolla.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga