Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin keskikenttäpelaajat ilmiliekeissä – Leeds jäi jalkoihin numeroin 5-1

Bruno Fernandes
AOP

Manchester United aloitti Valioliiga kautensa murskavoitolla Leedsiä vastaan. Ottelun ehdoton ykköstähti oli Unitedin Bruno Fernandes, joka aloitti kautensa hattutempulla. Ottelua oli seuraamassa lähes 75000 katsojaa, joten tunnelma stadionilla oli loistava vanhojen vihollisten kohtaamisessa.

Fernandes aloitti ottelun maalinteon 30. peliminuutilla ja tämä maali jäi myös avauspuolikkaan ainoaksi. Syötön maaliin tarjoili Unitedin toinen keskikenttäpelaaja Paul Pogba.

Toinen puoliaika oli todellista maalihurjastelua. Ensin Leedsin Luke Ayling toi joukkueensa tasoihin Stuart Dallasin syötöstä 48. minuutilla, mutta vain neljä minuuttia tästä Mason Greenwood vei Unitedin uudelleen johtoon, jälleen Pogban syötöstä. Fernandes teki ottelun toisen maalinsa 2 minuuttia myöhemmin. Maalin syötti jälleen huikealla pelipäällä ollut Pogba.

6 minuuttia edellisestä ja jälleen Fernandes oli maalinteossa. Tällä kertaa maalinsyöttäjäksi merkittiin Victor Lindelöf. United ei kuitenkaan tyytynyt vielä tähän vaan 68. peliminuutin kohdalla Fred onnistui viimeistelemään ottelun loppulukemat 5-1 Pogban syötöstä. Loistavassa vireessä ollut Pogba syötti siis 4 joukkueensa viidestä maalista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga