Veikkausliiga

FC Interin vaikea ajanjakso sai jatkoa Veikkausliigassa – päävalmentaja José Riveiro valoi omiinsa uskoa

Jose Riveiro

FC Interin pieni vaikea ajanjakso sai lauantaina jatkoa, kun joukkue hävisi Veikkausliigassa viesrasottelun AC Oululle lukemin 2-0. Joukkueen päävalmentaja José Riveiro ei tuloksesta kuitenkaan lannistunut, vaan valoi joukkueeseensa uskoa.

FC Interin haastattelussa Riveiro kertoi joukkueen pelanneen Veikkausliigaottelussaan hyvän avausjakson, mutta maalinteko jätti toivomisen varaa.

”Loimme ensimmäisellä 45-minuuttisella vieraspeliksi valtavan määrän maalipaikkoja, mutta silti olimme 1-0-tappiolla. Sen asian kanssa oli vaikea tulla toimeen. Toinen jakso oli huono rangaistuspotkusta eteenpäin”, espanjalainen summasi Interin kotisivuilla.

AC Oulu siirtyi ottelussa jo 9 minuutin pelin jälkeen johtoon. Kovaan vireeseen päässyt kesän hankinta Dennis Salanovic keskitti palloa laidalta Interin maalille – pallon kimposi Interin kannalta epäonnekkaasti Juho Hyvärisen kautta omiin.

Oululaisten toisen osuman takana oli niin ikää Salanovic. Mies kaadettiin Interin boxissa ja erotuomari osoitti rangaistuspotkua. Liechtensteinin maajoukkuemies asettui itse pallon taakse ja laukoi sen varmasti verkkoon.

Riveiro kuitenkin uskoo vielä paremman ajan koittavan. ”Meidän pitää luottaa tekemiseemme. Niissä kohdissa, joissa emme dominoi ottelua, meidän pitää suoritutua paremmin.”

”Tulokset kyllä tulevat. Meillä on vielä sanamme sanottavana, ja tulemme näyttämään sen”, mies lupasi.

Tappio on Interille toinen peräkkäinen Veikkausliigassa. AC Oulu puolestaan on kääntänyt kurssinsa vaikean kauden alun jälkeen ja otti jo kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa Veikkausliigassa.