Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

SJK kapusi tappioasemasta voittoon, FC Hongalle pettymys Veikkausliigassa – ”Jäätiin junan alle”

Rodrigo Arciero
AOP

Maanantain Veikkausliiga-otteluna nähtiin SJK:n ja FC Hongan välinen taisto OmaSp Stadionilla. Lauantailta siirretyssä ottelussa vauhtia ja tiukkaa vääntöä riitti. Kotijoukkue SJK oli lopulta maalein 3-2 parempi.

Honka johti ottelua hieman yllättävästikin ensimmäisen jakson päätteeksi 1-0. Maalin iski HJK:sta joukkuetta loppukaudeksi vahvistamaan saapunut Luis Henrique. Ensimmäisella jaksolla SJK vaikutti kuitenkin olleen hieman hallitsevampi osapuoli. Seinäjokelaiset saivat luotua hyvin painetta Hongan päätyyn, mutta maaleja ei vielä ensimmäisellä jaksolla joukkueelta nähty.

Toiselle nelivitoselle kotijoukkue tuli vahvasti. Heti jakson alkuun Ariel ”Tuco” Ngueukam saikin iskettyä SJK:lle tasoituksen. SJK:n 2-1 johtomaalin iski Jake Jarvis, joka pääsi tuikkaamaan Cristhian Valencian puskun maaliin.

Noin tunnin pelin kohdalla SJK otti jo 3-1 johtoaseman ja näytti karkaavan jo Hongalta ulottumattomiin. Denis Oliinykin osuma jäi lopulta ottelun voitto-osumaksi, sillä Honka pääsi vielä maalin päähän.

Turvallisen tuntuisessa johtoasemassa pelanneen SJK:n vauhti hieman hiipui loppua kohden ja Honka pääsi lähelle. Rui Modesto iski vieraiden toisen maalin upella kaukolaukauksella, johon SJK maalivahti Jesse Öst ei saanut venytettyä.

Hongan kapteeni Henri Aalto myönsi ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa lopputuloksen olevan pettuymys: ”Pettymys on tietysti suuri. Ei ole eka eikä toka kerta, kun meillä on vaikeuksia toisen jakson alussa. Nyt se maksoi meille kaikki kolme pistettä.”

”Jäätiin junan alle. Tuli virheitä, mutta taisteltiin vielä hyvin lopussa. Tavoite on edelleen nousta kuuden parhaan joukkoon.” Tappion myötä FC Honka putosi sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle ja joutuu sieltä nyt taistelemaan takaisin kuuden parhaan joukkoon.

SJK-valmentaja Jani Honkavaara oli ennen kaikkea tulokseen tyytyväinen. Joukkueella on ollut kahden viikon tauko otteluista ja Honkavaaran mukaan tämä näkyi joukkueen pelissä ensimmäisellä jaksolla.

”Vähän ympäripyöreää ja sinne päin, vähän hidasta pelaamista. Puoliajalla pelaajat kopissa tiesivät kyllä mitä pitää tehdä ja toiselle jaksolle tuli päättäväinen joukkue”, Honkavaara kommentoi Veikkausliigan haastattelussa.

”Vaikea peli tämä kuitenkin peli oli, mutta positiivinen fiilis on, että selvittiin tästä kuivin jaloin.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga