Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan avauskierros huipentuu Tottenhamin ja Manchester Cityn taistoon – mikä on Kanen tilanne kauden avauksessa?

Tottenham - Manchester City
AOP

Valioliigakauden avauskierros huipentuu sunnuntaina Tottenhamin ja Manchester Cityn väliseen huippuotteluun. Nämä kaksi huippuseuraa ovat olleet viimeaikoina paljon otsikoissa Tottenhamin Harry Kaneen ja miehen siirtoon liittyen. Miten Tottenhamin kausi lähtee uuden valmentajan Nuno Espírito Santon alaisuudessa käyntiin? Mikä on hallitsevan mestarin Manchester Cityn vire? Ja ennen kaikkea, missä seisoo Harry Kane?

Spursin viime kausi alkoi vahvasti ja joukkue otti jopa sarjan kärkipaikan hetkeksi haltuunsa. Joukkueen alamäki alkoi kuitenkin nopeasti tämän jälkeen ja kausi päättyi vähintäänkin mollivoittoisesti – José Mourinho sai potkut valmentajan paikalta ja uutta valmentajaa etsittiin pitkään. Manchester City sen sijaan kruisaili Pep Guardiolan johdolla liigan mestaruuteen vakuuttavilla esiintymisillä.

Suurin draama seurojen välillä lienee kuitenkin tällä hetkellä Harry Kanen tilanne. Mies itse on tehnyt lähtöhalunsa äärimmäisen selväksi – englantilainen ei muun muassa saapunut joukkueen harjoituksiin sovittuna päivänä. Guardiola sanoi Cityn olevan edelleen miehestä valmis pyydetyn hinnan maksamaan, mutta Tottenham ei näytä taipuvan.

Spurs manageri Espírito Santo näyttää Kanen tilanteesta olevan luottavainen. V Sportilla nähdyssä haastattelussa mies sanoi ”Kanen olevan Tottenhamin pelaaja” ja joukkueen kapteenin uskotaankin olevan Tottenhamin kokoonpanossa sunnuntaina. Varmaa ei kuitenkaan ole nähdäänkö englantilainen kentällä saakka. Uusien hankitojen Cristian Romeron sekä Bryal Gilin pelaaminen ei myöskään ole vielä varmaa.

Cityn lähtöasetelmat otteluun näyttävät sen sijaan hyvältä. Phil Fodenia ja Kevin de Bryunea lukuunottamatta joukkue on terveenä ja pelikunnossa. Mielenkiinnolla seuraamme seuran uuden hankinnan Jack Grealishin tilannetta ja paikkaa kokoonpanossa.

Tottenham ei ole Valioliigassa ollut kovinkaan voitokas, kun se on joutunut ilman kapteeniaan Kanea pelaamaan. Citylla on siis mahdollisuus laittaa Valioliigaennätyksiä uusiksi. Voitto sunnuntaina olisi joukkueen 11 peräkkäinen kauden avausottelun voitto – pisin kauden avaustteluiden voittoputki Valioliiga historiassa. Tottenham on kuitenkin osoittautunut Guardiolan miehistölle vaikeaksi vastustajaksi erityisesti vierasnurmella.

Tottenhamin ja Manchester Cityn välinen ottelu pelataan sunnuntaina kuudelta Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga