Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Italian mestari Inter yllätti tuplahankinnalla – Siirtoikkunasta jää käteen silti voittoa noin 172 miljoonaa

Edin Dzeko siirto
AOP

Italian Serie A:n viime kauden mestari Internazionale vahvisti joukkojaan tuplahankinnalla. Joukkueen vahvuuteen liittyivät kilpakumppani AS Romasta Edin Džeko sekä Hollannista PSV Eindhovenista Denzel Dumfries.

Džeko solmi Interin kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jolla hyökkääjä pysyy seurassa kesään 2023 saakka. Dumfriesin solmima sopimus on kesään 2025 asti.

Inter ilmoitti Džekon hankinnasta myöhään lauantai-iltana, vain pari päivää Romelu Lukakun siirtoilmoituksen jälkeen. Lukaku siirtyi ennätyssiirrolla Englannin Valioliigaa pelaavan Chelsean riveihin. Inter nettosi siirrosta hurjan summan, joten ylimääräistä hankintojen tekoon oli. Belgialaisen siirtosummaksi on kerrottu noin 115 miljoonaa euroa.

Jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Inter on sopinut maksavansa Džekosta Romalle noin 1,5 miljoonaa euroa, mikäli Nerazzuri sijoittuu tulevalla kaudella Serie A:ssa neljän parhaan joukkoon – muussa tapauksessa siirto on ilmainen.

PSV:n 25 vuotiaasta kapteenista ja Hollannin kesän EM-joukkueen tähdestä Dumfriesta Interin on kerrottu maksaneen ”vain” 12,5 miljoonaa euroa. Džeko ja Dumfries hankittiin selkeästi kesällä myytyjen pelaajien Lukakun ja Achraf Hakimiln korvaajiksi. Kun Hakimikin myytiin Paris Saint Germainiin noin 71 miljoonalla eurolla, jää Interille käteen vielä ostojenkin jälkeen mukavat 172 miljoonaa euroa voittoa.

35-vuotias Džeko on kerennyt pelaamaan pitkän ja menestyksekkään uran. Bosnialainen on maajoukkueensa historian maalikuningas 59 maalilla 114 esiintymisessä. Seurajoukkueissa mies päässyt niin ikää menestystä maistamaan. Wolfsburgin kanssa Džeko pääsi juhlimaan seuran historian ensimmäistä ja toistaiseksi ainoaa Bundesliiga mestaruutta vuonna 2009.

Cityn kanssa bosnialainen juhli Valioliiga mestaruutta, ennen siirtoaan AS Romaan. Italiassa mies iski hurjat 119 maalia 260 pelaamassaan ottelussa. Džeko on myös jo kerennyt olemaan mukana Interin harjoitusottelussa ennen siirtonsa virallistamista ja miehellä onkin jo taskussaan myös yksi osuma uudessa seurassaa.

Dumfries on vielä melko nuori pelaaja, jolla pelivuosia on edessä runsaasti. Hollannin maajoukkueessa Dumfries löi erityisesti kuluneen kesän EM-kisoissa läpi. Vaikka Hollannin kisat päättyivätkin pettymykseen putoamisella kisojen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, ehti Dumfries osoittaa hyviä ennusmerkkejä. Puolustajana pelaava Dumfries on myös hyökkäyssuuntaan vahva ja iski Hollannille kisoissa kaksi maaliakin.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset