Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nuori Ilves-tähti Eetu Mömmö siirtyy Serie B -seura Lecceen

Eetu Mömmö laitahyökkääjä Lecce
AOP

Veikkausliiga-seura Ilveksen nuori laitahyökkääjä Eetu Mömmö jatkaa uraansa Italian Serie B:ssä Leccen joukkueessa. Ilveksen oma kasvatti teki viisivuotisen sopimuksen.

19-vuotias Eetu Mömmö siirtyy Italiaan välittömästi ja on heti edustuskelpoinen. US Leccen tiedotteen mukaan mies aloittaa kuitenkin seuran alle 21-vuotiaiden joukkueessa, joka pelaa Italian U21-ikäkauden pääsarjaa Primavera 1:stä. Mömmön sopimus Ilveksen kanssa olisi päättynyt tähän kauteen, joskin siinä oli myös yhden vuoden optio.

Mömmö teki liigadebyyttinsä Ilveksen paidassa kaudella 2019. Viime vuonna hän pelasi jo 18 liigaottelua. Tällä kaudella hän on iskenyt 13 ottelussa neljä maalia, joilla irtoaa Ilveksen maalipörssin jaettu kärkipaikka. Mömmö kuuluu Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka jahtaa EM-lopputurnauspaikkaa.

Lecce sijoittui Serie B:ssä viime kaudella neljänneksi, eikä onnistunut nousemaan karsinnoissa Serie A:han. Kauden jälkeen päävalmentajaksi tuli italialainen 57-vuotias Marco Baroni.

Lecce on sahannut Italian kahden ylimmän sarjatason Serie A:n ja Serie B:n välillä. Vuonna 2012 Lecce tiputettiin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Serie C:hen, koska sen todettiin osallistuneen Scommessopoli-vedonlyöntiskandaaliin. Joukkue nousi takaisin Seria A:han kaudeksi 2019–2020, mutta vierailu pääsarjassa jäi vain vuoden mittaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat