Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan maajoukkuepuolustaja hylkäsi Tottenhamin jättitarjouksen

Pau Torres
AOP

Raporttien mukaan Villarrealin keskuspuolustaja Pau Torres on hylännyt mahdollisuuden liittyä Tottenhamiin. Tottenham avasi uuden Valioliigakauden täydellisesti voittamalla sunnuntaina Manchester Cityn 1-0. Heung-Min Sonin toisella puoliajalla tekemä maali toi Nuno Espirito Santolle voiton ensimmäisessä kilpailulisessa ottelussa Spursin valmentajana

Harry Kane jätettiin pois pelaavasta kokoonpanosta ottelussa Citya vastaan, ilmeisesti sen takia, että hän ei ole tarpeeksi hyvässä kunnossa. Spekulaatiot Englannin maajoukkueen kapteenin tulevaisuudesta jatkunevat, kunnes siirtoikkuna sulkeutuu kuun lopussa.

Tottenham on pyrkinyt vahvistamaan joukkuettaan useille pelaajilla. Yksi havitelluista pelaajista on Torres, josta seura on tuoreiden raporttien mukaan valmis maksamaan jopa 55 miljoonaa puntaa. Torres pelasi fantastisen kaudesta Villarealissa, ja hänet yhdistettiin viime kauden jälkeen muun muassa Manchester Unitediin sekä moniin muihin huippuseuroihin.

Tottenham on viime aikoina ollut äärimmäisen kiinnostunut Torresista, mutta Marca kuitenkin kertoo, että Torres on kieltäytynyt siirtymästä Spursiin. Espanjalaisessa mediassa todetaan, että vaikka Villarreal olisi valmis myymään puolustajan 55 miljoonalla punnalla, Torres hylkäsi Tottenhamin henkilökohtaiset ehdot.

Yksi tärkeimmistä syistä oli, että Nunon joukkue ei kilpaile Mestarien liigassa tällä kaudella. Seitsemäs sija Valioliigassa viime kaudella tarkoittaa, että Tottenham pääsi sen sijaan ainoastaan konferenssiliigaan. Ja koska Villarreal on Euroopan tärkeimmän kilpailun lohkovaiheessa toukokuun Eurooppa -liigan voiton jälkeen, Torres haluaisi pysyä seurassa ja kokea Mestareiden Liigan jo tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga