Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Espanjalaislähteet: Mbappe yrittää puskea läpi omaa myyntiään

Mbappe yrittää edistää siirtoaan
AOP

Lähteiden mukaan ranskalaistähti yrittää neuvotella PSG:n johdon kanssa saadakseen siirron pois Pariisista, eikä suostu allekirjoittamaan jatkosopimuksia.

Real Madridin halukkuus hankkia Paris Saint-Germainin 22-vuotias tähtihyökkääjä Kylian Mbappe ei pitkään aikaan ole ollut salaisuus. Vaikka seura ei kaupassa olekaan menneisyydessä onnistunut, näyttäisi tänä kesänä olevan mahdollista, että kauppa miehestä vihdoin menisi läpi. Näin vaikka PSG:n johtaja Al Khelaifi on luvannut olla ikinä myymättä ranskalaista tähtihyökkääjäänsä.

Ennen kaikkea kaupan puolesta puhuu se, että nähtävästi tällä kertaa myös Mbappe itse olisi valmis vaihtamaan seuraa eikä suostu tekemään jatkosopimuksia pariisilaisten kanssa.

Toinen suuri muutos, mikä saattaa vihdoin taivuttaa PSG:n mielen Mbappen myynnin suhteen on uusien megaluokan tähtien saapuminen Pariisiin. Ensin joukkueeseen liittyi Sergio Ramos Real Madrista, ja nyt joukkueen paidassa pelaa myös Barcelona-uransa lopettanut Lionel Messi.

Kahden uuden isopalkkaisen pelaajan saapuminen onkin varmasti venyttänyt PSG:n tähtiä vilisevän joukkueen budjetin äärimmilleen tai jopa sen yli. Joukkueen budjetista ei kuitenkaan ole vielä tietoa, sillä ranskanliigan koronasäännöt ovat antaneet joukkueille vapauksia niiden finanssien valvonnan suhteen. Kuitenkin ennen pitkään joukkueen on pakko tasata tilinsä julkisesti Fair Play -sääntöjen mukaisesti. Tämä saattaa tarkoittaa, että joku joukkueen tähdistä olisi joka tapauksessa myytävä eteenpäin.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Mbappe olisi monesta syystä vahva ehdokas täksi lähtijäksi.

Ennen kaikkea hän nähtävästi itse yrittää edistää omaa myyntiään. Espanjalaislehti Marcan tietojen mukaan, ranskalainen on sopinut tapaamisen joukkuejohtonsa kanssa edistääkseen siirtoaan. Mies on jo kieltäytynyt kaikista jatkosopimuksista PSG:n kanssa ja jos joukkue ei suostu myymään häntä nyt, voi hän lähteä ensi kesänä sopimuksensa loputtua seurasta ilmaiseksi. Hänen myyntinsä taas voisi ratkaista kaikki PSG:n rahahuolet kertaheitolla.

Real Madridilla on aikaa vielä syyskuun 2. päivän loppuun asti solmia kaupat Mbappesta, ennen kuin Espanjan siirtoikkuna sulkeutuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset