Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester Cityn tähtäimessä jättiläismäinen hyökkääjä – Iso-Britannian pisin ammattilaispelaaja

Kyle Hudlin on Englannin pisin kenttäpelaaja

Tällä kertaa Manchester City on kiinnostunut hankkimaan astetta halvemman pelaajan, kun mihin lähikausina on totuttu, kun tähtäimessä on Solihull Moorsin valtava 2,06 metrinen hyökkääjä.

Manchester City on kiinnostunut hankkimaan uuden hyökkääjän ja ensimmäisenä ostoslistalla olisi Harry Kane. Tämän siirron toteutuminen on kuitenkin yhä epävarmaa ja Manchester City katsoo myös tulevaisuuteen. Mancester Cityn nuorien pelaajien kykyjenmetsästäjät ovatkin löytäneet mielenkiintoisen hiomattoman timantin alemmilta sarjatasoilta.

The Athleticin mukaan Manchester Cityn tähtäimessä on nyt Englannin viidennellä sarjatasolla pelaavaa Kyle Hudlin. Solihull Moorsin pelissä Notts Countya vastaan yleisöstä löytyi Manchester Cityn kykyjenmetsästäjiä, joka tarkoittaa, että joukkuejohto suunnittelee pelaajan ostoa tosissaan.

Hudlin on saanut brittilehdistössä huomiota erityisesti pituutensa johdosta. 21-vuotiaalta nuorukaiselta löytyy mittaa hurjat 206 senttimetriä, mikä tekee hänestä koko Iso-Britannian pisimmän kenttäpelaajan. Vertailukohdaksi mainittakoon, että Valioliigan avauskierroksen maalivahdeista kukaan ei ollut yli 2 metrinen.

Nuorukainen on nähtävästi myös yllättävän ketterä jaloistaan ja omaa muitakin lupaavia hyökkääjän ominaisuuksia. Vaikka tasoero viidennen sarjatason ja Valioliigan välillä on huima, olisi Hudlin yksin fyysisyytensä puolesta mielenkiintoinen lisä Manchester Cityn joukkueeseen. Pitkä keskushyökkääjä antaisi Pep Guardiolalle uuden taktisen ulottuvuuden syvällä puolustavia joukkueita vastaan.

Manchester Cityn lisäksi Hudlinista on kiinnostunut ainakin Mestaruussarjan Middlesbrough ja Cardiff City. Mestaruussarja saattaakin olla luonnollinen seuraava stoppi nuorukaiselle, jonka kehitys on vielä alkumetreillä. Voikin hyvin olla, että Manchester City ostaa pelaajan nyt ja lähettää hänet lainalle muutamaksi vuodeksi keräämään pelikokemusta.

Kyle Hudlinin nimi kuitenkin kannatta jo laittaa korvan taakse, sillä nuorukaisen tie saattaa lähivuosina tuoda hänet aina Valioliigaan saakka terrorisoimaan puolustuksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset