Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Barcelona on kiinnostunut Arsenalin hyökkääjäparista

Pierre-Emerick Aubameyang
AOP

Talousvaikeuksien kanssa painiva Barcelona on kiinnostunut vahvistamaan hyökkäyspäätään Arsenalin kokeneilla maalintekijöillä.

Barcelonan talousvaikeudet ovat olleet uutisissa, kun Fair Play -säännöt lopulta estivät Lionel Messin pitämisen joukkueessa. Samalla kun Ronald Koeman valmistautuu Messin jälkeiseen aikakauteen, on hollantilaisen tähtäimeen ilmestynyt Arsenalin parivaljakko Alexander Lacazette ja Pierre-Emerick Aubameyang.

Kauden avajaisia edeltävässä lehdistötilaisuudessa Koeman myönsi haluavansa vahvistaa joukkuetta yhdellä hyökkääjällä. Sport.es:in mukaan joukkueen tähtäimessä olisi juuri yksi Arsenalin hyökkääjistä, joista kumpikaan ei aloittanut Valioliigakauden avauksessa. Ottelun Arsenal hävisi lukemin 2-0 sarjanousija Brentfordille.

Nähtävästi Barcelonan talousvaikeudet ovat sen verran syviä, että varaa siirtoon löytyy vain, jos joukkue saa ensin myytyä tanskalaisen Martin Braithwaiten. Tämänkään jälkeen Barcelonalla ei olisi varaa maksaa siirrosta, joten joukkueen johto yrittää selvittää olisiko Mikael Arteta kiinnostunut sen sijaan pelaajavaihdosta.

Nähtävästi myös molemmat Arsenalin hyökkääjistä olisivat kiinnostuneita siirtymään Camp Noulle. Joukkueet kävivät neuvotteluita Aubameyangin siirtymisestä Espanjaan jo muutama kausi sitten, mutta silloin Arsenal ei vielä ollut valmis myymään tähtipelaajaansa.

Viime kaudella Gabonilainen ei kuitenkaan vakuuttanut ja nähtävästi joukkueen johto olisi valmis luopumaan isopalkkaisesta hyökkääjästään. Lacazetten siirtoa taas tukisi se, että miehen sopimuksessa on enää vain vuosi jäljellä ja tämä saattaa olla Arsenalin viimeinen mahdollisuus tienata ranskalaishyökkääjällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset