Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lukaku lähetti viestin loukkaantuneille Inter-faneille – ”tavoitteeni oli olla koskaan pettämättä teitä”

Romelu Lukaku
AOP

Belgialaisen Romelu Lukakun siirto Chelseaan on kuohuttanut ja kerännyt paljon mediahuomiota. Lukakun siirto on erilaisten lisien kanssa jalkapallohistorian rahakkain. Itse siirtosumma oli hurjat 115 miljoonaa euroa.

Siirto herätti paljon tunteita futisfaneissa ympäri maailmaa – Chelsea-fanit toivottivat iloisina Lukakun tervetulleeksi kotiin, kun Inter-fanit taas jäivät hieman loukkaantuneina nuolemaan näppejään.

Lukaku oli Interin paras maalintekijä ja auttoi joukkueen pitkän odotuksen jälkeen Serie A:n mestariksi. Belgialaista ja tämän voimaa hyökkäyspäässä jäädään varmasti kaipaamaan Interissä – monet fanit hyvästelivät miehen murtuneina ja kiitollisina yhteisistä vuosista.

Osa Inter-faneista ei miehen lähtöä yhtä murtuneena ottanut ja joidenkin fanien mielestä Lukakun lähtö oli jopa loukkaava. Lukaku oli päälisin puolin tyytyväisen oloinen Interissä ja ilmaisi jopa halunsa jäädä seuraan. Chelsean tarjouksen aikaan mies kuitenkin kehoitti Interiä hyväksymään lontoolaisseuran tarjouksen ja ilmaisi näin selkeästi lähtöhalunsa.

Monet Inter-fanit uskoivat, että Lukaku siirtyi Chelseaan rahan perässä, eivätkä näin olleet siitä mielissään. Myöskään tapa, jolla belgialainen ilmoitti twitter-tilillään ”olevansa nyt kotona” saavuttuaan Lontooseen, ei Inter-fanien keskuudessa uponnut.

Nyt muutama päivä siirron virallistamisen jälkeen Lukaku on julkaissut twitter-tilillään viestin Inter kannattajilleen.

”Rakkaat Inter-fanit, kiitos. Kiitos kun olette rakastaneet minua kuin omaanne. Kiitos kun olette tehneet Milanosta minulle ja perheelleni kodin”, mies kirjoitti twitterissä.

Lukaku kirjoitti pitkään ja tunteikkaasti faneille kiitellen heitä kaikesta tuesta. Belgialainen kertoi aina tehneensä kaikkensa, jotta fanit olisivat tästä ylpeitä. ”Kiitos ehdottomasta tuesta ja päivittäisestä rakkaudesta. Tavoitteeni oli olla koskaan pettämättä teitä pukiessani Inter-paidan päälleni. Annoin jokaisissa harjoituksissa ja peleissä kaikkeni, jotta voisin tehdä teidät ylpeiksi.”

Lukaku avasi myös hieman lähtönsä syitä ja toivoi Inter-fanien ymmärtävän hänen päätöksensä lähteä. ”Tämä on ainutkertainen mahdollisuus minulle – tässä vaiheessa uraani, tämä oli mahdollisuus josta olen aina unelmoinut.”

”Ilman teitä en olisi se pelaaja tai mies joka olen nyt tänä päivänä.”

Chelsea voitti Valioliigan avausottelunsa Crystal Palacea vastaan 3-0. Lukaku ei vielä kauden avauksessa ollut mukana, mutta mahdollisesti jo ensi viikon taistossa belgialainen nähdään kentällä.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset