Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Carlo Ancelottilta tyhjentävä kommentti Ronaldon mahdollisesta Real Madrid paluusta – “me katsomme eteenpäin”

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madrid manageri Carlo Ancelotti otti kantaa twitterissä Cristiano Ronaldon huhuttuun Real Madrid siirtoon ja katkaisi huhuilta tylysti siivet.

Juventuksen supertähden tyytymättömyyttä Juventuksessa on uutisoitu jo pidemmän aikaa. Ronaldo on pelannut viimeiset kolme kautta Torinossa vaihtelevalla menestyksellä. Viime kaudella Serie A:n mestaruus menetettiin Internazionalelle, mutta mestaruus tuli sen sijaan Italian Cupista. Portugalilaisen on kerrottu koko siirtoikkunan ajan olevan kuitenkin jo toinen jalka ulkona seurasta ja havittelevan siirtoa muualle.

Miestä onkin viety lähes jokaiseen mahdolliseen seuraan – on ollut puhetta Manchester Unitediin paluusta, Paris Saint-Germainin tähtisikermään liittymisestä sekä vanhan seuran Unitedin paikallisvastustajan Manchester Cityn riveihin liittymisestä. Kaikista vahvimmin portugalilaista on kuitenkin viety vanhaan seuraansa Real Madridiin.

Real Madridin managerin Ancelottin huhuttiin kehoittaneen seuran hallitusta hankkimaan miehen takaisin Madridiin. Italialaisvalmentaja katkaisi kuitenkin huhuilta nopeasti siivet ja laittoi twitter-tilillään huhut ja faktat järjestykseen.

”Cristiano Ronaldo on Real Madrid legenda ja hän saa kaiken rakkauteni sekä kunnioitukseni. En ole kuitenkaan missään vaiheessa harkinnut hänen hankkimistaan. Me katsomme eteenpäin.”

Se siitä sitten – seuralegenda Ronaldon hankinta ei kuulu Realin tämän hetken tavoitteisiin tai suunnitelmiin. Seura on viimeisimpien huhujen mukaan suunnanut katseensa aivan toiseen supertähteen. Se havittelee PSG:n nuoren Kylian Mbappen siirtoa ja on tällä hetkellä täysin keskittynyt siihen.

Mbappe itse on viimeisimpien tietojen mukaan halukas jättämään PSG:n ja siirtymään La Liigaan, mutta seura ei näytä samalla sivulla olevan. Nuori ranskalaistähti ei ole suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta ja siirtyy jo voimassaolevan sopimuksensa viimeiselle vuodelle. Mikäli jatkosopimusta ei synny, joutuisi PSG miehen päästämään ensi vuonna ilmaiseksi eteenpäin – sitä pariisilaisjätti tuskin haluaa.

Ronaldon tulevaisuus sen sijaan pysyy vielä kysymysmerkkinä. Juventus ei ole missään vaiheessa miehen mahdollista myyntiä mainostanut ja taitaakin haluta tähtensä pitää. Kovinkaan monella seuralla rahapussikaan ei taida tällä hetkellä Ronaldon ostoon sekä palkkaa riittää ja, erityisesti kun PSG jo nappasi Barcelonasta poistuneen Lionel Messin riveihinsä, näyttää Ronaldon lähtö Italiasta entistä epätodennäköiseltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset