Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Erinomaisen kauden pelannut hyökkääjä ylijäämää Manchester Unitedissa – luvassa viimeinen tarjous

David Moyes haluaisi Jesse Lingardin takaisin West Hamiin
AOP

Viime kaudella Manchester United lainasi vähäisille peliminuuteille jääneen Jesse Lingardin West Hamiin, missä mies pelasi erinomaisen loppukauden. West Ham on halunnut ostaa miehen pysyvällä siirrolla ja nyt siirto saattaisi vihdoin olla mahdollinen.

David Moyesin kesän ykköstavoite on ollut saada Jesse Lingard pysyvästi takaisin West Hamiin erinomaisen lainakauden jälkeen. Tähän mennessä pelaajan hinta on ollut este tiukalla budjetilla operoivalle West Hamille. Nyt Manchester United on kuitenkin Expressin mukaan valmis tiputtamaan hintapyyntöään miehestä noin 20 miljoonaan puntaan, sillä 28-vuotias englantilainen ei nähtävästi kuulu Ole Gunnar Solskjaerin suunnitelmiin tulevalle kaudelle.

Tämän johdosta West Ham tekee todennäköisesti vielä viimeisen tarjouksen hyökkääjästä, joka teki viime kaudella hurjat 9 maalia ja 6 syöttöä 16 pelissään lontoolaisille. Kova loppukauden vire auttoikin West Hamin yllättäen Valioliigan 6. sijalle. Siirtoikkuna on Englannissa auki elokuun 31. saakka, joten aikaa sopia kaupoista on vielä jäljellä.

Apulaisvalmentaja Stuart Pearce ei säästellyt ylistystä, kun häneltä kysyttiin Lingardista:

-”Hän oli erinomainen viime kaudella. Me haluaisimme hänet, tästä ei ole epäilystäkään. Pallo on nyt Manchester Unitedin päädyssä”

-” Hän on poikkeuksellinen tyyppi, hän on hyvä muiden kanssa ja pelaajat todella pitävät hänestä. Hänen kykynsä todella paistoivat läpi viime kaudella.”

Lingard ei ollut Manchester Unitedin joukkueessa Valioliigan ensimmäisellä kierroksella, kun joukkue kuritti Leedsiä lukemin 5-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset