Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Lähteet: Törkeistä rikoksista tuomittu puolustaja matkalla Wolvesiin?

Ruben Semedo on Wolvesin ostoslistalla
AOP

Wolverhampton Wanderers pyrkii vahvistamaan rivejään vielä kauden alkumetreillä, tällä kertaa hakukriteereissä ei ainakaan ole moitteeton tausta.

Lähteiden mukaan Bruno Lage yrittää vahvistaa joukkueensa puolustuspäätä vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista kuun lopuksi. Tähtäimessä The Sunin mukaan olisi tällä hetkellä portugalilainen 27-vuotias Ruben Semedo.

Portugalilaisuus ja Wolves ovat jo pitkään kulkeneet käsi kädessä, eikä ole yllätys, että Wolvesin kykyjenetsintätiimi on taas löytänyt mielenkiintoisen kohteen kyseisestä maasta. Mikä sen sijaan on yllättävämpää, on Semedon tausta.

Mies nimittäin tuomittiin vuonna 2018 viiden vuoden ehdolliseen vankeustuomioon ja kahdeksan vuoden maahantulokieltoon Espanjassa. Syyteet tulivat ryöstöstä, pahoinpitelystä, kidnappauksesta ja tuliaseen hallussapidossa. Puolustaja vietti myös viisi kuukautta espanjalaisessa vankilassa rikoksistaan.
Rikosten aikaan Semedo pelasi Villarealissa, mutta joutui tämän jälkeen luonnollisesti vaihtamaan seuraa. Tällä hetkellä laitapakki pelaa Kreikan Olympiakosissa.

Kaikesta tästä huolimatta Wolves olisi nähtävästi kiinnostunut hankkimaan puolustajan, jolla on kokemusta isoista liigoista ja europeleistä. Semedo muun muassa teki maalin Tottenhamia vastaan Mestarienliigassa vuonna 2019, kun Olympiakos lopulta hävisi lukemin 4-2.

Eurooppa-liigassa puolustaja oli mukana tiputtamassa Arsenalia ja pelasi myös Wolvesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset