Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ilves nimitti entisen huipputopparinsa potkut saaneen Jarkko Wissin tilalle päävalmentajaksi

Toni Kallio päävalmentaja Ilves
AOP

Veikkausliigan keskikastissa majaileva Ilves antoi potkut aiemmin tällä viikolla päävalmentajalleen Jarkko Wissille. Tilalle on nyt nimitetty entinen apuvalmentaja Toni Kallio.

Ilvestä 5,5 kautta valmentanut Jarkko Wiss sai tylyt potkut seurajohdon vedottua luottamuspulaan. Myöhemmin lausuntoja hieman loivennettiin ja puhuttiin yhteisymmärryksessä tehdystä ratkaisusta. Nyt Ilves-johto on nimittänyt Wissin tilalle joukkueen entisen apuvalmentajan Toni Kallion.

Joukkueen valmennustiimissä jatkavat päävalmentaja Kallion apuna maalivahtivalmentaja Mikko Kavén sekä fysiikkavalmentaja Heli Rekimies. Uutena henkilönä joukkueen valmennustiimiin tulee toistaiseksi mukaan Ilves/2:sen valmennuksessa toiminut seuran talenttivalmentaja Joni Lehtonen.

47-vuotias Lehtonen on Ilveksen pelaajapolun läpikäynyt entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelasi Ilveksen lisäksi Veikkausliigaa Rovaniemen Palloseuran riveissä. Kaudella 96-97 hän pelasi Skotlannin pääsarjaa Motherwell FC:n riveissä. Kallion lisäksi myös Lehtonen on suorittanut UEFA Pro -valmentajakoulutuksen.

43-vuotias Kallio on tamperelaisen TPV:n kasvatti, joka ehti edustaa sekä TPV:tä että Ilvestä Veikkausliigassa. Lisäksi hän pelasi Suomessa myös FC Jazzissa, HJK:ssa ja Interissä. Kesällä 2004 hän siirtyi ulkomaille ja kiersi niin Norjassa, Sveitsissä, Englannissa kuin Thaimaassakin.

Kallion päävalmentajasopimus Ilveksessä kestää kuluvan kauden loppuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset