Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kisoissa hurmannut tuore EM-mestari löytänyt uuden seuran!

Locatelli juhlimassa maalia
AOP

EM-kisat toivat esille useita suurelle yleisölle tuntemattomia tähtiä. Yksi kisoissa läpimurtonsa tehnyt pelaaja on nyt löytänyt siirtokamppailun jälkeen vihdoin uuden seuran.

Yksi EM-kisojen parhaita nuoria tähtiä oli ehdottomasti Italian keskikenttäpelaaja 23-vuotias Manuel Locatelli. Mies pelasi edellisen kauden pienessä Sassuolon seurassa, joka myös nautti yllättävää menestystä Italian Seria A:ssa.

Miehen hyvät otteet niin sarjassa kuin kisoissa kuitenkin tarkoittivat, että keskikenttäpelaajan ympärille alkoi kerääntyä kiinnostusta. Miestä yritettiin tuoda tosissaan myös Valioliigaan, mutta tarjouskilpailun pelaajasta on lopulta voittanut Italian suurseura Juventus.

Locatelli liittyy Juventukseen kahden vuoden lainasopimuksella, jonka jälkeen Juventuksen on ostettava mies 25 miljoonalla eurolla. Kauppahintaan saatetaan lisätä vielä 12,5 miljoonaa erilaisia bonuksia riippuen siitä, miten Locatelli suoriutuu 2022-2023 kauden aikana. Nähtävästi erikoisen kauppasopimuksen takana on pelaajan oma halu jatkaa pelaamista mieluummin Italiassa Valioliigaan siirtymisen sijaan.

Juventus ilmoitti siirrosta julkisesti sivuillaan, tarkoittaen, että kaupan kaikki yksityiskohdat on nyt myös viimeistelty.

EM-kisoissa Locatelli muistetaan ennen kaikkea hänen kahdesta maalistaan Sveitsiä vastaan lohkovaiheessa, kun Italia haki 3-0 voiton. Lisäksi mies pelasi finaalissa Englantia vastaan kun hän tuli vaihdosta kentälle lisäajalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset