Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU:n Andreas Pereira on jälleen lähtökuopissa – Lainasiirto Flamengoon näyttää varmalta

Andreas Pereira on jälleen lähtökuopissa
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan viimeistelevän Andreas Pereiran lainasiirtoa brasilialaisen Flamengon riveihin. Joukkueiden kerrotaan neuvottelevan sopimuksesta, joka pitäisi keskikenttäpelaajan vuoden 2022 kesäkuun loppuun Rio de Janeirossa.

Pereira on ollut ManU:n vahvuudessa koko harjoituskauden ajan, mutta miehen siirtoa muihin maisemiin on osattu odottaa. Pereira siirtyi Manchesteriin vuonna 2014 PSV Eindhovenista, mutta on pelannut yhteensä vain 75 ottelua Unitedin paidassa.

Lainapestit ovat tulleet miehelle tutuksi ja hän on edustanut Granadaa, sekä Valenciaa kauden mittaisilla sopimuksilla. Viime kausi meni niin ikään lainalla, kun mies pelasi Lazion paidassa 33 ottelua. Tosin vain kolmessa pelissä, hänet oli nimetty joukkueen avauskokoonpanoon.

Toteutuessaan siirto Flamengoon olisi siis jo Pereiran neljäs lainasopimus Unitedin pelaajana. Tämä ei varmasti ollut miehen suunnitelma, kun hän ensimmäistä kertaa asteli Old Traffordille.

Belgiassa brasilialaisille vanhemmille syntynyt ja Belgiaa nuorisomaajoukkueissa edustanut Pereira vaihtoi Brasilian maajoukkueeseen alle 20-vuotiaiden tasolla. Hän on tämän jälkeen debytoinut myös maan A-maajoukkueessa pelaten yhden ottelun.

Aikanaan suurena lupauksena Englantiin saapunut Pereira ei ole vielä pystynyt täyttämään häneen kohdistuneita odotuksia. Mies on teknisesti erittäin taitava ja osaa luoda tekopaikkoja joukkuetovereilleen, mutta Unitedissa kilpailu pelipaikoista on äärimmäisen kovaa. Joukkueessa pelaa Bruno Fernandesin ja Paul Pogban kaltaisia keskikenttäpelaajia, jotka ovat edellä nokkimisjärjestyksessä.

Brasilian Serie A:ssa pallollisella pelaajalla on yleensä enemmän aikaa ja vaihtoehtoja, kuin Valioliigassa. Tämän tyylinen jalkapallo saattaisi sopia Pereiralle paremmin. Flamengo on hallitseva Brasilian mestari, sekä yksi maan isoimmista seuroista, joten siirron toteutuessa, Pereiralla olisi täydet mahdollisuudet menestyä.

Mies on itse kertonut, että hänen unelmansa on pelata säännöllisesti United-miehistössä, mutta tällä hetkellä siihen on pitkä matka. Kaikki on tietysti mahdollista ja Pereiralla on ikää vasta 25-vuotta, joten aika näyttää saako hän vielä tilaisuuden Red Devilsissä.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset