Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Michy Batshuayi lainalle Beşiktaşiin – Siirto jatkaa Chelsea-hyökkääjien virtaa pois Stamford Bridgeltä

Michy Batshuayi
AOP

Michy Batshuayi siirtyi kauden mittaisella lainasopimuksella turkkilaisen Beşiktaşin riveihin, jatkettuaan sopimustaan Chelsean kanssa vuoteen 2023 asti. 27-vuotias hyökkääjä siirtyi Stamford Bridgelle vuonna 2016 Marseillesta. Belgialainen on pelannut 75 ottelua lontoolaisseuran paidassa ja onnistunut 25 kertaa maalinteossa.

Mies on kuitenkin joutunut tyytymään Chelseassa sivustaseuraajaan rooliin. Batshuayi on pelannut lainalla Borussia Dortmundissa, Valenciassa, sekä kahteen otteeseen Crystal Palacessa.

Nyt Belgian maajoukkuepelaajan tie vie siis Turkkiin ja Beşiktaşin riveihin. Mies vakuutti tyytyväisyyttään siirtoon Twitter-tilillään. ’’Olen todella iloinen siirtyessäni Beşiktaşiin. Tämä on minulle uskomaton tilaisuus ja odotan innolla joukkueessa pelaamista. Kiitos kaikille kannattajille hullusta vastaanotosta Istanbulissa. Nähdään pian stadionilla.’’

Batshuayin siirto jatkaa Chelsea-hyökkääjien virtaa pois Lontoosta. Oliver Girourd lähti heinäkuussa AC Milaniin. Elokuussa myös Tammy Abraham pakkasi laukkunsa ja vaihtoi AS Roman paitaan.

Kun Chelsea hankki Romelu Lukakun jättimäisellä 115 miljoonan euron siirtosummalla, on Batshuayin lähtö helposti ymmärrettävissä. Säännöllinen peliaika Lontoossa olisi ollut erittäin epätodennäköistä tällä kaudella.

Batshuayin kannalta olisi toivottavaa, että mies löytäisi pian pysyvän osoitteen itselleen. Belgialaishyökkääjä alkaa olla parhaassa peli-iässä, eikä vuosia ole enää hukattavaksi asti edessä.

Korkeammalle tasolle nouseminen vaatii runsaasti peliaikaa ja sitä turkkilaisseura pystyy luultavasti miehelle tarjoamaan. Turkin liigan taso on kaukana euroopan top 6 sarjoista, mutta Beşiktaş saattaa toimia parhaassa tapauksessa ponnahduslautana Batshuayin uralla.

Hyvät otteet ja säännöllinen maalipuiden väliin osuminen saattavat herättää isojen seurojen mielenkiinnon. Tämän lisäksi, jos Batshuayi haluaa ottaa paikan kivikovassa Belgian joukkueessa ensi vuoden MM-kilpailuissa, on onnistuminen Turkissa välttämätöntä.

Lähde: The Irish Times

Muokattu klo: 20:36. Uutisen otsikkoa ja tekstin oikeinkirjoitusta korjattu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset