Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Martin Ødegaardin siirto Arsenaliin viittä vaille valmis – Real pitää ovelalla twistillä vaihtoehtonsa kuitenkin auki

Martin Odegaard
AOP

Norjalaisen Martin Ødegaardin siirto Real Madridista lontoolaisseura Arsenaliin on SkySportsin mukaan vahvistusta vaille valmis.

Ødegaard pelasi viime kauden lopun lainalla Arsenalissa ja seuran manageri Mikel Arteta haluaa nyt miehen tuoda seuraan pysyvällä siirrolla. Real Madrid halusi kuitenkin pre-seasoninsa aikana arvioida, olisiko norjalaisesta mahdollisesti haastamaan paikkaa los blancosin avauskokoonpanoon. Miestä ei La Liiga kauden avauksessa rekisteröity mukaan, joten seura taitaa norjalaisesta olemaan valmis luopumaan – ainakin toistaiseksi.

Nuorelta norjalaiselta on lupa tulevaisuudessa odottaa hyviä esityksiä ja sen tietää varmasti myös Real Madrid. Seuran onkin kerrottu liittäneen mahdolliseen sopimukseen twistin, jolla se saattaisi miehen vielä tulevaisuudessa napata takaisin itselleen.

Ødegaardin mahdollisen siirtosumman on kerrottu pyörivän noin 35-40 miljoonan euron välillä. Real liittäisi sopimukseen kuitenkin myös etuosto-oikeuden, joka on voimassa niin kauan kuin Ødegaard olisi Arsenal-pelaaja. Etuosto-oikeudella tarkoitetaan, että mikäli Arsenal olisi myymässä norjalaista eteenpäin jollekin seuralle tietyllä summalla, olisi Realilla oikeus välistä ostaa mies takaisin itselleen samalla summalla.

Arsenal työstää sopimuksen viimeistelyjä kovalla vauhdilla, sillä seuran on huhuttu toivovan, että Ødegaardin siirto saataisiin viimeisteltyä perjantaihin mennessä, jotta mies voisi olla jo sunnuntain Valioliigakamppailussa Chelseaa vastaan mukana.

Samanaikaisesti Ødegaardin siirtoneuvottelujen kanssa Arsenal kävi neuvotteluja myös Leicesterin James Maddison siirrosta, mutta tästä siirrosta seura näyttäisi jo luopuneen. Leicester ei olisi Maddisonia helpolla päästämässä lähtemään, joten Arsenal keskittyi sen sijaan täysin norjalaisen siirtoon.

Arsenalilla on neuvottelut kesken vielä myös Sheffield Unitedin kanssa joukkueen maalivahdin Aaron Ramsdalen siirrosta tykkimiesten vahvuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset