Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean Emerson siirtyy lainalle Lyoniin

Emerson lainasopimuksella Lyoniin
AOP

Chelsean laitapuolustaja Emerson Palmieri siirtyy Lyoniin vuoden mittaisella lainasopimuksella. 27- vuotias brasilialaissyntyinen, maajoukkuetasolla Italiaa edustava, Emerson siirtyi Chelseaan vuonna 2018 AS Romasta 20 miljoonan euron siirtosummalla. Monipuolinen laitapuolustaja esiintyi kesällä myös Italian paidassa mestaruuteen päättyneissä EM-kisoissa.

Pienelle vastuulle Chelseassa jäänyt italialainen on ehtinyt pelata Chelseassa 71 Valioliiga-ottelua, joista viimeisimmän viime lauantaina Crystal Palacea vastaan. Chelsea voitti ottelun 3-0.

Emerson on voittanut Chelsean paidassa Mestareiden Liigan, Eurooppaliigan, Euroopan Super Cupin sekä FA Cupin. Emersonin omin paikka on vasempana laitapuolustaja ja kyseisen paikan hierarkiassa Emerson pudonnut niin Marcos Alonson kuin Ben Chillwellinkin taakse.

Kesän EM-kisoissa Emerson aloitti turnauksen penkiltä, mutta turnauksen aikana hän nousi avauskokoonpanoon Leonardo Spinazzolan loukkaannuttua ottelussa Belgiaa vastaan.

Emersonin lainaseura Lyon sijoittui viime kaudella Ranskan pääsarjassa neljänneksi Lillen, PSG:n sekä Monacon perässä. Nykyinen kausi Lyonilla on alkanut surkeasti, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta sarjan häntäpään joukkueita Angersia ja Brestia vastaan se on onnistunut saalistamaan vain yhden pisteen maalieron ollessa -3.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga