Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean yhdysvaltalaishyökkääjä koronassa – Arsenal ottelu jää väliin

Christian Pulisic
AOP

Chelsean yhdysvaltalaishyökkääjä Christian Pulisic on saanut positiivisen koronatestituloksen. Positiivisen tuloksen vuoksi hänellä jää väliin viikonlopun huippuottelu Arsenalia vastaan. Pulisic on ollut pois harjoituksista kuluvan viikon ja Chelsean manageri Thomas Tuchel vahvisti, että Pulisic on ollut omaehtoisessa karanteenissa.

-Hän ei ole ollut harjoituksissa tai käytettävissä pelissä, Tuchel kertoi.

Pulisic kertoi Instagramissa, että hän on kokonaan rokotettu eikä hänellä ole ollut oireita tähän asti.

Chelsealla on muutoinkin ollut huonoa tuuri loukkaantumisten ja sairasteluiden kanssa, mutta nyt Hakim Ziyech ja N’Golo Kante ovat palanneet molemmat harjoituksiin ja voivat olla mukana Pohjois-Lontoon derbyssä.

-Hakim and N’Golo olivat molemmat mukana harjoituksissa tänään ja tekivät kaiken mitä pitikin eikä mitään ongelmia ilmennyt, Tuchel lisäsi kahden muun pelaajansa tilanteesta.

-Molemmat tarvitsevat toki hieman enemmän fysiikkatreeniä, sekä intensiivisen session joukkueen kanssa. Pohdimme heidän pelaamistaan sen jälkeen, mutta nyt vaikuttaa hyvältä, että molemmat voisivat olla mukana joukkueessa sunnuntaina.

Chelsean ja Arsenalin välinen huippuottelu pelataan sunnuntaina 18.30 suomen aikaa. Joukkueet tulevat otteluun erilaisista tilanteista, sillä Chelsea voitti oman ottelunsa Crystal Palacea vastaan 3-0, kun taas Arsenal koki yllätystappion sarjanousija Brentfordille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga