Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ensimmäinen siirto Roman ja Lazion välillä 36 vuoteen – Säästyykö Pedro juudaksen kohtalolta?

Pedro vaihtaa Lazion paitaan
AOP

Pedro Rodríguez siirtyy AS Romasta SS Lazioon siirrolla, joka on ensimmäinen kahden roomalaisseuran välillä lähes 40 vuoteen. 34-vuotias Pedro siirtyi Chelseasta Romaan viime kesänä kolmen vuoden sopimuksella, mutta kun Roman päävalmentaja vaihtui, miehen tilanne muuttui totaalisesti.

Täksi kaudeksi tullut uusi manageri José Mourinho sivuutti täysin Pedron joukkueen harjoituskaudella, joten avauskokoonpanoon nouseminen kauden alkaessa olisi käynyt lähes mahdottomaksi.

Lazion manageri Maurizio Sarri valmensi Chelseaa kaudella 2018-2019, jolloin Pedro pelasi Bluesin paidassa ja hänen kerrotaan olevan innoissaan saadessaan valmentaa jälleen espanjalaista.

Kun Mourinhon mielipide Pedrosta oli tullut Roman seurajohdolle selväksi, joukkue yritti tarjota miestä usealle ulkomaiselle seuralle. Tämä olisi kuitenkin tullut Romalle kalliiksi verotuksen, sekä Pedron voimassa olleen sopimuksen takia.

Lazion ei tarvitse maksaa Pedrosta siirtokorvausta, mutta se ottaa harteilleen espanjalaisen noin neljän miljoonan euron vuosipalkan bonuksineen.

Vuosien varrella näiden kahden seuran välillä ei olla nähty juurikaan siirtoja. Alexandar Kolarov, Siniša Mihajlović ja Angelo Peruzzi ovat edustaneet kumpaakin ikuisen kaupungin joukkuetta, mutta suorat siirrot seurojen välillä ovat olleet harvassa.

Vuonna 1985 maalivahti Astutillo Malgioglio myytiin Romasta Lazioon, mutta tämän jälkeen joukkueet eivät ole tehneet kauppoja keskenään. Pedron siirtyminen Lazioon tuskin saa aikaan valtavia kannanottoja, koska mies ei selkeästi kuulunut Mourinhon suunnitelmiin.

Entinen Chelsea ja Barcelona pelaaja todennäköisesti selviää vihellyskonserteilla Roman ja Lazion kohdatessa. Vaikka mies siirtyy Roman verivihollisen riveihin, on luultavaa, että häntä ei pidetä kannattajien keskuudessa täysin juudaksena ja sian päiltä vältytään.

Lähteet: Sky Sports, The42

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset