Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hollannin maajoukkuemies siirtyy Eurooppa liigan mestarin riveihin

Arnaut Danjuma
AOP

Eurooppa liigan mestari Villarreal on vahvistanut joukkuettaan Bournemouthin Arnaut Danjumalla. Hollantilainen siirtyy Villarrealiin noin 21,3 miljoonan punnan siirtosummalla.

Mestaruussarjaa pelaava Bournemouth taisteli viime kauden päätteeksi nousukamppailua Valioliigaan, muttei nousijan paikkaa saanut varmistettua itselleen. Keskikentän laidalla pelaava Danjuma on ollut joukkueen tärkeä osanen. Mies teki viime kauden 33 esiintymisessään 15 maalia ja pelasi joukkueessa avainasemassa.

Danjuma valittiin Mestaruussarjan vuoden joukkueeseen viime kauden päätteeksi. Bournemouth kannattajat valitsivat miehen myös joukkueen vuoden pelaajaksi.

Hollantilaisen sopimus Bournemouthissa oli määrä kestää vuoteen 2024 saakka, mutta seura teki nyt miehellä hyvän tilin. Yli 20 miljoonan punnan siirrolla mies siirtyi La Liigan Villarrealin riveihin ja allekirjoitti tuoreen Eurooppa liigan mestarin kanssa pitkän viiden vuoden sopimuksen.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Entisen Arsenal ja Paris Saint-Germain valementajan Unai Emeryn luotsaama Villarreal sijoittui La Liigassa viime kaudella seitsemänneksi. Kauden kohokohta oli kuitenkin, kun joukkue pääsi historiallisen Eurooppa liigan finaalin päätteeksi nostamaan mestaruuspokaalia.

Danjuma kiitti Bournemouth-faneja twitter-tilillään torstaina.

”Minun on vaikea lähteä nyt, kun meillä on vielä viimeistelemättömiä asioita. Tämä seura kuuluu Valioliigaan”, mies kirjoitti twitterissä viitaten Bournemouthin katkeraan nousukamppailuun. Se hävisi nousukamppailussa Brentfordille ja Valioliigapaikka meni näin ohi.

”Sen perusteella mitä olen pre-seasonin aikana nähnyt, minulla on täysi luotto, että hoidatte homman kotiin.”

Mies avasi myös lähtönsä syitä ja kertoi mahdollisuuden La Liigassa pelaamiseen olleen tarjous, josta ei voinut kieltäytyä. ”Olen erittäin kunnianhimoinen henkilö – korkeimmalla mahdollisella tasolla pelaaminen ei ole vain halu, se on pakko. ”

”Tämän sanottuani, olen kokenut täällä kanssanne upeita hetkiä ja olen ylpeä voidessani sanoa pelanneeni näin upeiden ihmisten kanssa – pelaajat, valmentajat, henkilökunta ja tietysti fanit.”

”Onnea kaikille teille jatkoon ja palaan pian näkemään kaikkia.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset