Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Italian EM-sankari Gianluigi Donnarumma avautui siirrostaan PSG:hen – ’’Kaipasin maisemanvaihdosta’’

Donnarumma kaipasi urallaan uusia haasteita
AOP

Italian maajoukkueen maalivahti Gianluigi Donnarumma, kertoo jättäneensä AC Milanin kahdeksan vuoden jälkeen kehittyäkseen ja tullaaksen vahvemmaksi. Mies siirtyi kesällä ranskalaisjätti PSG:n riveihin viiden vuoden sopimuksella, voitokkaan EM-turnauksen jälkeen.

Donnarumma muisteli aikaansa Milanossa ja kertoi Corriello del Sportille mietteistään. ’’Olin siellä kahdeksan vuotta. Siellä oli kotini ja minulle jäi mahtavia muistoja. Tulen aina olemaan joukkueen kannattaja. En tule koskaan unohtamaan seurassa viettämiäni vuosia, mutta tarvitsin muutosta kehittyäkseni ja tullakseni voimakkaammaksi. Kaipasin maisemanvaihdosta ja uutta ympäristöä.’’

Uudessa joukkueessaan Donnarumma tulee kilpailemaan ykkösmaalivahdin paikasta Costa Rican Keylor Navasin kanssa. ’’Se on jotain, mikä tuo minulle lisämotivaatiota ja kiehtoo minua,’’ mies kertoi kilpailuasemaan viitaten.

Donnarumma ei ole vielä debytoinut PSG:n paidassa, mutta tiedostaa häneen Parc des Princesillä kohdistuvat odotukset. Joukkueen kannattajat janoavat vieläkin seuran ensimmäistä Mestarien liigan voittoa ja italialaisen odotetaan auttavan himoitun pytyn saavuttamisessa.

’’Viime vuonna joukkue ei onnistunut voittamaan Ranskan mestaruutta, mutta tästä huolimatta PSG:n päätavoite on Mestarien liigan voitto.’’

Donnarumman ensimmäisen Mestarien liiga-ottelu on vielä pelaamatta, sillä hänen aikanaan Rossoneri ei Euroopan ykköskilpailuun yltänyt. Teini-ikäisenä AC Milanissa debytoinut italialainen ehti pelata 215 Serie A-ottelua. Maaotteluja on kertynyt nuoresta iästä huolimatta jo 33.

Donnarumma on kirkkaasti yksi Euroopan tämän ketken valovoimaisimpia maalivahteja. Hän oli Italian suurin sankari EM-kilpailuissa, torjuttuaan finaalissa kaksi Englannin rangaistuspotkua.

AC Milanin rämpiessä viime kautta lukuun ottamatta, oli vain ajan kysymys milloin mies vaihtaa maisemaa.
PSG on tällä kaudella joukkue, jonka odotetaan voittavan kaiken mahdollisen. Vähempi ei riitä rikkaille omistajille, jotka ovat vuosien varrella laittaneet järkyttävän määrän rahaa uusiin pelaajiin.

Nyt odotuksen uskotaan olevan ohi, joukkueen materiaalin ollessa paperilla täysin ylivertainen. Lionel Messin ja Donnarumman toivotaan olevan palapelin viimeiset palaset.

Lähde: The New Indian Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut