Seuraa meitä:

Muut sarjat

Union Berlin pyyhki KuPS:llä nurmea Konferenssiliigan karsintaottelussa

KuPS Union Berlin Konferenssiliiga 19.8.2021
AOP

Union Berlin näytti Helsingin illassa KuPS:lle tylysti Bundesligan ja Veikkausliigan joukkueiden välisen tasoeron. Saksalaiset takoivat taululle lopulta 0-4-loppulukemat.

Union Berlin asettui tukevasti kuskin paikalle heti avauspotkusta alkaen ja takoi 31. minuutissa 0-3-lukemat KuPS:n verkkoon. Maalintekijöinä kunnostautuivat Taiwo Awoniyi kahdesti ja Max Kruse kertaalleen. Union laukoi avauspuoliajalla vain neljästi kohti maalia, joten osumatarkkuus oli murhaava.

KuPS:n helmasynniksi muodostuivat puolustuspään koomailut ja pallonmenetykset. Unionin puolustuksen prässi oli myös vahva, eivätkä kuopiolaiset saaneet avauspuolikkaalla palloa hallitusti omalle hyökkäyskolmannekselleen juuri koskaan.

Puoliajan päättyessä KuPS otti heti kolme vaihtoa ja haki kärkeen uutta energiaa Lucas Rangelin ja Aniekpeno Udohin muodossa. Kärjessä aloittanut Tim Väyrynen jäi todella vaatimattomaksi torstaina. Siirtyminen kahden kärjen systeemiin piristi kuopiolaisten peliä ja se saikin luotua paremmin peliä toisella puolikkaalla.

Saksalaisvieraatkin tyytyivät pääosin varmistelemaan vankkaa johtoaan ja Union luovutti pallonhallintaa selvästi enemmän KuPS:lle. Avausjaksolla pallonhallinta oli lukemin 35-65 Unionille, kun taas toisella jaksolla KuPS piti palloa selvin 69-31-lukemin.

KuPS:n hallinta ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaikka joukkue lopussa saikin pallon kertaalleen ylärimaankin kulmapotkusta. Andreas Voglsammer antoi isännille lopullisen nuijanukutuksen 0-4-maalillaan toisella lisäaikaminuutilla. Täten KuPS:lle jäi valtava vuori kiivettäväksi Berliinissä viikon päästä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat